Chania Center, Kreta, Grekland
Search
× Search


 
Chania Center, Kreta, Grekland


Chania Center, Kreta, Grekland

Objekt nr: GN04024

Land: Grekland
Område: Kreta

Ort: Chania
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 130 000 €
Antal sovrum:
  • 1,


Utsikt över staden och havet, Chania, Kreta

Denna lägenhet till salu i Chania ligger ovanför området Dikastiria på ett upphöjt läge i ett lugnt område.

Den har en yta på 43 kvm, inklusive ett vardagsrum med öppen planlösning, kök och matplats, ett rymligt sovrum och ett badrum med dusch. Lägenheten ligger på andra våningen i ett högkvalitativt flerbostadshus, byggt 2008.

 

Viktigast är att utsikten från lägenheten är fantastisk, eftersom den har panoramautsikt över staden och havet, till och med når ön Thodorou och kan avnjutas även från ingången till lägenheten, plus från fönstret i sovrummet. Balkongen är tillräckligt stor för att sitta och äta.

 

Fastigheten har också: luftkonditionering, autonom oljevärme, solvattenvärmepanel, förråd i byggnadens källare och privat parkeringsplats.

 

GN04024 Chania Center, Kreta, Grekland

Lägenhet: 1 sov, 1 bad, yta 43 kvm, pris 130 000 €

 

* Balkong med panoramautsikt 

* Högkvalitativ konstruktion med modern inredning 

* Nära stadens centrum i ett exklusivt område

 

Chania Center

Chania, Kreta är mycket populärt för sin gamla stad och hamn, som är hjärtat av området som lockar besökare från hela världen. Det anses vara en av de vackraste och mest pittoreska städerna i Grekland på grund av att det har bevarat sin historiska karaktär. Arkitekturen återspeglar de olika kulturer och civilisationer som bodde på ön som venetianer, turkar och egyptier. 

 

De smala gränderna är omgivna av venetianska herrgårdar och turkiska hus, villor och palats, moskéer, små kyrkor och en vacker restaurerad synagoga. Många av dessa byggnader används som bostadshotell eller museer och andra som butiker, butiker, kaféer och restauranger. 

 

Chania är en av de trevligaste städerna på Kreta, med underbara hus, parker och torg och en väldesignad historisk stad. Den offentliga marknaden är en imponerande byggnad i centrum, byggd i början av nuvarande århundradet (1911) och innehåller livsmedelsbutiker, slaktare, fiskmarknad och grönsaksaffärer. Public Gardens, bredvid marknaden, är perfekta för dem som söker skugga och lugn. Nordost om trädgårdarna ligger det vackra området Chalepa, där prins George och Eleftherios Venizelos bostäder var. 

 

Den gamla staden har i stor utsträckning bevarat den venetianska och turkiska periodens särpräglade atmosfär och charm. Hela venetianska, turkiska och judiska kvarter

sparas med välbevarade byggnader i de smala pittoreska gatorna. 

 

Alla moderna butiker och bekvämligheter ligger inom 10 minuters promenad från den venetianska hamnen, liksom sandstranden i Nea Chora. byggd i början av nuvarande århundradet (1911) och rymmer livsmedelsbutiker, slaktare, fiskmarknad och grönsaksaffärer. Public Gardens, bredvid marknaden, är perfekta för dem som söker skugga och lugn. 

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:800

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest