Kyrianna, Kreta, Grekland
Search
× Search


 
Kyrianna, Kreta, Grekland


Kyrianna, Kreta, Grekland

Objekt nr: GN03011

Land: Grekland
Område: Kreta

Ort: Kyrianna
Typ av fastighet:
  • Villa,

Pris: 360 000 €
Antal sovrum:
  • 3,


Kyrianna Olive Grove, Kyrianna Village, Rethymno

Vacker stenvilla i den charmiga byn Kyrianna med öppet kök och vardagsrum, 3 sovrum med eget badrum och en privat pool på 24 kvm.

Den charmiga byn Kyrianna ligger på Kretas norra kust, ca. 15 km från staden Rethymno och på vägen till Arkadi-klostret. Fastigheten ligger i utkanten av byn, i en grön olivlund där en fantastisk utsikt över Medelhavet och de omgivande bergen kan avnjutas.

 

Kyrianna Olive Grove består av 15 villor av 6 olika designtyper med en eller två våningar. Alla villor ligger på olika nivåer för att säkerställa en fantastisk utsikt över Medelhavet och de omgivande bergen.

 

Villorna levereras med vitvaror, luftkonditioneringsenheter och golvvärme. Fastigheterna kommer att byggas enligt EOT-licenskrav. Hela projektet har utformats för att passa in i den lokala miljön, vilket säkerställer att ditt hus har en känsla av ett lantligt medelhavshus med moderna bekvämligheter.

 

GN03011 Kyrianna, Kreta, Grekland

Villa: 3 sov, 4 bad,, yta 148 kvm, terrass 15,9 kvm, balkong 3,2 kvm, pool 24 kvm, pris 360 000 €

Tillträde: omgående

 

Avstånd

Tilll Rethymno centrum: 13 km

Till Heraklion Flygplasts: 72 km

Till Chania Flygplasts: 75 km

Till stranden: 5 km

 

Kyrianna

Den charmiga byn Kyrianna ligger på Kretas norra kust, ca. 15 km från staden Rethymno och 5 km från stranden. 

 

Kyrianna är en liten by på väg till Arkadi-klostret. Den har en mycket vacker gammal kyrka inuti byn som är värt ett besök. Arkitekturen påminner om Arkadi klosterkyrka, och varje hörn är så vackert.

 

Villorna ligger i utkanten av byn, i en grön olivlund med fantastisk utsikt över Medelhavet och de omgivande bergen. Några meter från utvecklingen ligger Kyrianna, en medelstor, charmig by med cirka 400 invånare. Byn har sådana bekvämligheter som snabbköp, flera tavernor och kaféer. 

 

Under 1500-talet var hela området Mathaios Kallergis, en mycket rik feodalherre som innehade nästan alla de nordöstra byarna i Rethymno, inklusive Arkadi-klostret.

 

I centrum av Kyrianna ligger den bysantinska kyrkan Panagia (Jungfru Maria) med korsformad arkitektur. Kyrkan har en stor kupol som stöds vid korsningen av gångarna som bildar korset. Framför kyrkan finns ett klocktorn med tre bågar, unika i sin skönhet och detaljerade hantverk. I kyrkan finns en marmorbit dekorerad med reliefer som visar livet för Kristus och de heliga.

 

Närmaste strand ligger i Pigianos Kampos, bara 5 km bort. Sandstranden är 20 km lång och sträcker sig in i staden Rethymno. Stranden i Pigianos Kampos har allt du behöver för en avkopplande dag: vattensporter, barer, restauranger och butiker.Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:688

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest