VISNINGSRESOR
Search
× Search
den 29 maj 2024

VISNINGSRESOR

Visningsresor

Utland Invest arrangerar individuellt anpassade visningsresor hela året. Om du vill kombinera visningsresan med lite semester, spela några rundor golf, eller något annat så hjälper vi dig att ordna även detta.

Våra visningsresor görs alltid baserat på individuella önskemål och personligt utvalda objekt. Visningarna sker av en eller flera lokala samarbetspartners. Vi ordnar en mötesplats och tid som passar dig och visningen sker enligt dina önskemål.

Det är viktigt att se området och de olika orterna för att finna var du kommer att trivas bäst. Vi visar dig olika orter och bostäder som stämmer med dina krav och önskemål. När du har funnit det du tycker om hjälper vi dig att genomföra ett köp samt kontakt med advokat och bank.

Innan du reser är det viktigt att veta mesta möjliga om vilken typ av bostad du önskar och vilka andra kriterier du har t.ex. landsbygd, stad, nära strand, utsikt, med eller utan swimmingpool samt prisklass. Vi arbetar utefter tron att ju mer du vet desto nöjdare kommer du att bli. Vi rekommenderar därför att kombinera en visningsresa med en semester, så att du har god tid att utforska och bli bekant med området och de många otroligt spännande möjligheter som finns.

Om du efter vår visning blir intresserad av ett eller flera objekt, kontaktar du bara oss. Vi ger dig råd och hjälp om finansiering, juridik, byggtekniska frågor och kontraktsförfarande.

Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.

AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest