Olive Condominium, Vale Lagar, Portimão, Algarve, Portugal
Search
× Search


 
Olive Condominium, Vale Lagar, Portimão, Algarve, Portugal


Olive Condominium, Vale Lagar, Portimão, Algarve, Portugal

Objekt nr: PN08012

Land: Portugal
Område: Algarve

Ort: Portimão
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 380 000 €
Antal sovrum:
  • 2,
  • 3,


Olivie Condominium, är beläget i ett lugnt område i staden Portimão.
Olivie Condominium är ett bostadsområde beläget i Vale de Lagar, en lugn stadsdel i staden Portimão, som ligger i Algarve-regionen.

Det ligger bara 5 minuter från centrum av Portimão, 5 minuter från den vackra byn Alvor och bara 4 km från A22 (motorväg) och 55 minuter från Faros internationella flygplats, vilket gör det till den perfekta platsen för familjer eller investerare.

Olivie Condominium består av två byggnader om 8 lägenheter, med 2- och 3-rumslägenheter, med ytor mellan 96 kvm och 257 kvm med privata balkonger, terrasser och underjordisk parkering för en eller två bilar.

Utvecklingen har utformats för att ge en hög levnadsstandard, med moderna bekvämligheter som en gemensam pool, anlagda trädgårdar och gym. Den utmärker sig för sin moderna arkitektur med bra finish, med kvalitetsmaterial.

Lägenheterna har kök utrustade med Bosch vitvaror, Daikin luftkonditionering, golvvärme i badrummen, elektriska jalusier, solsystem för vattenvärme, video intercom, termisk och akustisk isolering.

Det ligger 5 minuter från centrum av Portimão, 5 minuter från Alvor Beach, bara 4 km från Via do Infante och 55 minuter från Faros internationella flygplats.

Olivie Condominiums läge är idealiskt för de som letar efter en lugn miljö, men ändå nära Portimãos centrum, där det finns många affärer, restauranger och attraktioner, inklusive populära Praia da Rocha. Utvecklingen är också bekvämt belägen nära viktiga transportförbindelser, vilket gör det enkelt att utforska Algarve-regionen och vidare.

PN08012 Olive Condominium, Vale Lagar, Portimão, Algarve, Portugal
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 83,5 kvm, veranda 12,3-18,7 kvm, pris 380 000 – 385 000 €
Lägenhet: 3 sov, 2 bad, yta 159,3 kvm, veranda 54,6-97,5 kvm, pris 495 000 – 530 000 €
Tillträde: december 2024
Ingår: Luftkonditionering, Bastu, Solpaneler, Pool, Gym, Värme: Golv, Tvåglasfönster, Elektriska fönsterluckor, Parkeringsplats i gemensamt garage

Portimão
Portimão är en levande kosmopolitisk stad som har blivit en av de allra mest populära semesterresmålen i Algarve. Förutom de härliga strändern ligger golfbanorna nära och det finns ett stort utbud med faciliteter och underhållning. Portimão kan också erbjuda skönheten vid Alvors flodmynning. Det är en plats där den nöjeslystne, ivrig att utforska stadens nattliv och underhållning blir lika nöjd som den naturälskande besökaren som vill spendera några dagar för att skåda flyttfåglarna i det vackra, orörda landskapet i naturskyddade Alvor Ria.

De makalösa stränderna har förvandlat Portimão till den välkomnande, levande stad som den är idag. Stränderna med sin fina, gyllene sand inramas av skulpterade klippor som formar det naturliga landskapet vid denna kustlinje, och erbjuder ändlösa soldränkta dagar och olika vattensporter. Segling, windsurfing, vattenskidor, dykning och djuphavsfiske kompletterar båtutflykterna för att utforska de naturliga grottorna och tunnlarna eller som seglar uppför Aradefloden så långt som till den historiska staden Silves.

Öster om Portimão ligger de lugna vattnen, sumpmarkerna och sanddynerna vid skyddade Alvors flodmynning, som erbjuder en tillflyktsort för dussintals arter med flyttfåglar och en lugn atmosfär med en naturlig skönhet som beundras allra bäst från en båt. Utöver naturlivet erbjuder Ria en underbar möjlighet att observera de lokala arbetarna när de utövar sina yrken med saltinsamling, skaldjurs- och fiskodling i flodmynningens vatten.

Efter en dag i solen erbjuder staden Portimão massor av underhållning och aktiviteter. Resturangerna vid kajområdet passar perfekt för att ta en lokal matbit och prova köttiga sardiner som serveras på hembakt bröd, eller ett fullt mål som består av lokala soppor, följt av en stuvning på bönor och valthornssnäckor, musselris eller friterad bläckfisk. De traditionella söta delikatesserna och desserterna, ”morgados”, ”bolas de ovo” (äggsoppor) och ”figos cheios” (späckade fikon) är alla baserade på regionens lokala produkter, fikon och mandel. Strandområdet är idealiskt för sköna promenader och den exklusiva båtklubben inrymmer en fantastisk restaurang med utsikt över stranden.

I Portimão finns det möjlighet till massor med shopping, oavsett om det är i de smala gatorna i den gamla staden för att uppleva det lokala hantverket, i det moderna shoppingcentret eller i Portimão Retail Park, utanför centrum. En promenad genom den gamla stadens centrum är alltid mer pittoreskt och idealiskt för att handla lokala flätade korgprodukter, spetsar och broderier, lergods och kopparredskap. De trendiga boutiquerna i Praia da Rocha området är också mycket populära ”måsten” under semestern.

Golfentusiasterna har flera golfbanor till sitt förfogande inklusive Alto Golf Country Club, Morgado och de berömda Penina Championship banorna.

I Portimão behöver du aldrig sakna sysselsättning. Om solen och stranden inte räcker till, finns det massor med underhållning runt hörnet.

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:751

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest