Upon Bay, Seixal, Lissabon, Portugal
Search
× Search


 
Upon Bay, Seixal, Lissabon, Portugal


Upon Bay, Seixal, Lissabon, Portugal

Objekt nr: PN09022

Land: Portugal
Område: Lissabon

Ort: Seixal
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 265 000 €
Antal sovrum:
  • 1,
  • 2,
  • 3,


Välkommen till Upon Bay, Mundet, Seixal
Upon Bay Mundet, ett turistprojekt, som består av ett 4-stjärnigt hotell med 101 enheter från studior till 3-rumslägenheter.

Seixal ligger på södra sidan av floden Tejo i Lissabon. En kort promenad och sexton minuters båtresa över floden Tejo så är du i Lissabons Downtown, Cais do Sodre. Endast sex hundra meter från Europas vackraste torg Praca do Comercio. Du behöver ingen bil, inga bilköer, inga parkeringsproblem. Det är så här man skall bo i Lissabon.

Här hittar du det bästa av två världar, närhet (16 min) till storstaden samt lugn och trygghet i ett lyxigt område med rymd och god design.

 

Hotel Upon Bay, Mundet, Seixal
Upon Bay är ett 4-stjärnigt hotell, med nybyggda lägenheter, som ligger i den gamla korkfabriken i Seixal.

Hotellet har en oöverträffad utsikt över Seixalbukten och som ett resultat av renoveringen av den ikoniska Mundets korkfabrik, har Upon Bay en fantastisk infinitypool, bastu, bar och takpromenad, restaurang, lobby, gym, mötesrum, samt terrasserade ytor och parkering.

I närheten finns restauranger, stormarknad, den lokala marknaden, butiker, apotek, skolor och kollektivtrafik. Det finns också ett brett utbud av sport- och fritidsaktiviteter: cykelbana, hälsoklubb, simbassänger och idrottsplats.

Det är en kort bilresa till Portugals näst största köpcentrum, Almada Forum. När man är så nära Lissabon, är det lätt att njuta av kultur, shopping och nattliv i denna livliga europeiska huvudstad. Azeitão, Palmela, Sesimbra, Setúbal och Troia är nära, vilket gör det till en idealisk bas för oförglömliga dagsutflykter.

Investera i Hotel Upon Bay, Mundet, Seixal
Det nya hotellet kommer att ha en 4-stjärnig kategori, 24-timmars reception, en fantastisk infinitypool, underjordisk parkering, lobby, businesscenter, mötesrum, spa, gym, hälsoklubb, restaurang, pool, bastu, takpromenad och bar. Dekorationen kommer att inspireras av korkfabriken Mundet som var den största korkfabriken i världen.

Upon Bay Mundet får dig att känna dig speciell. På taket finns en oemotståndlig panoramapool, plats för solbad, bastu och bar med utsikt över de omgivande städerna.

Dessutom med oöverträffad utsikt över Seixalbukten. Hotel Mundet kommer att dra nytta av sitt utmärkta läge, mot Seixalbukten och strandpromenaden, som anses vara en av de vackraste i landet.

Det nya hotellet kommer att ha 101 lägenheter, T0, T1, T2 och T3, underjordisk parkering, businesscenter, spa, hälsoklubb, en restaurang, pool, takbar.

Man köper lägenhet i Upon Bay för närheten till natur, golfbanor, stränder och en liten trevlig by på ena sidan och huvudstaden Lissabon på andra sidan med allt som en huvudstad har att erbjuda av nöjen, kultur, shopping och restauranger. På andra sidan har du även en internationell flygplats med flyg till alla delar av världen bl.a. dagligt direktflyg till Stockholm, Köpenhamn och Oslo.

Hotel Upon Bay Mundet har tre investeringsmöjligheter.
1. Eget utnyttjande av lägenheten med tillgång till alla hotellets tjänster.
2. Utnyttja din lägenhet efter dina behov och lämna den till uthyrning den del av året då du inte använder den.
3. Anslutning till uthyrningsprogrammet och få 4% garanterad avkastning samt eget utnyttjande 2 veckor per år.

PN09022 Upon Bay, Seixal, Lissabon, Portugal
Studio: 1 bad, yta 50,2-60,9 kvm, pris 375 000 - 385 000 €
Lägenhet: 1 sov, 1 bad, yta 49,3-58,3 kvm, terrass 3,7-38,1 kvm, pris 265 000-500 000 €
Lägenhet duplex: 1 sov, 2 bad, 110,4-113,8 kvm, pris 560 000-580 000 €
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 96,5-108,1 kvm, terrass 31,3 kvm, pris 505 000-695 000 €
Lägenhet: 3 sov, 2 bad, yta 136,5 kvm, terrass39,6-80,4 kvm, pris 875 000 -1 150 000 €
Tillträde: april 2025
Lägenheterna säljs fullt möblerade.

Avstånd:
16 minuter till Lissabons centrum (Downtown)
30 min till Lissabon International Airport.
10 minuter till Rio Sul Shoppingcenter.
20 min till Almada Shopping Centre (näst största köpcentret i Portugal).
20 min till det nya universitetet New University Nova de Lisboa
20 min till sjukhuset Hospital Garcia de Orta, där 90% av personalen pratar engelska.
20 min till 30 km lång sandstrand.
4 internationella golfbanor inom 10 minuter.
20 internationella golfbanor inom 45 minuter.
24 internationella golfbanor inom 60 minuter.

Stränder
Mycket nära finns (15 km): Costa da Caparica, Fonte da Telha, Sesimbra, Meco, Arrábida and Troia. Alla med blå flagga (high quality)

Seixal
Seixal är en gammal fiskeby, med Lissabon på andra sidan av floden Tejo. Du tar båten över floden till hjärtat av Lissabon (Cais do Sodre) på bara 16 minuter. Till motorvägen A2 mellan Lissabon och Algarve är det endast 2 minuter.

Seixal är en av de mest dynamiska kommunerna på Setúbal-halvön, som har ett starkt affärsnätverk och med en av de bästa infrastrukturerna (väg, flod och järnväg), som tillåter dess goda integration i omgivningarna.

Seixal Bay är klassificerat som ett nationellt ekologiskt reservat och är en del av en våtmark av stor nationell och europeisk betydelse, på grund av dess höga biologiska mångfald och exceptionella landskapskvalitet.

Arvet kopplat till havet är fortfarande levande i Seixals dagliga liv, där många nautiska aktiviteter finns tillgängliga som segling, SUP-paddling, rodd och kajakpaddling, bland annat.

Bara en kort bilresa bort ligger gamla Seixal, med sina gator och restauranger, där du känner för att förlänga dagen. De kulturella aktiviteterna är också anmärkningsvärda med den välkända Seixal Jazz International Festival som äger rum varje år eller den berömda MTV Party.

Namnet "Seixal" kommer från en typ av slät sten (Seixo) som finns i floder och staden är uppkallad efter dessa stenar. Staden var en viktig semesterort för aristokratin från närliggande Lissabon under det 1700-talet, nämligen i Quinta da Fidalga.

Seixal är en mycket trevlig stad som har behållit sitt historiska centrum och traditioner fiske i städerna. Den har alla bekvämligheter: marknaden, skolor, restauranger,

Flodsidan i Seixal utmärks också av dess charmiga gamla centrum: gator kantade av hus med kakelfasader, musiken från en blåsorkester som kommer från Philharmonic Association och färsk fiskgrillning på Sousa tavernan. Vare sig du vill titta på sjöfåglar eller se på Benficas fotbollsklubb, ger älven en permanent attraktion med en bakgrund av den spektakulära utsikten över Lissabon.

Centrum av den vackra fiskebyn Seixal har behållit sin historiska charm. En kort promenad längs kullerstensbelagda gränder och förbi den gamla kyrkan tar dig till havet och stranden. Koppla av i ett traditionellt café eller fånga den snabba moderna färjan för en 15 minuters resa över floden till centrum av Lissabon.

Förutom sport- och kulturaktiviteter finns i närheten stränderna vid floden Velha eller Seixal (4 min. bort) och Urban Park, Quinta dos Franceses Park och Quinta da Fidalga, för familjepicknick i solnedgången.

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:664

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest