Almazara Views, Istan, Costa del Sol, Spanien
Search
× Search


 
Almazara Views, Istan, Costa del Sol, Spanien


Almazara Views, Istan, Costa del Sol, Spanien

Objekt nr: SN01030

Land: Spanien
Område: Costa del Sol

Ort: Istan
Typ av fastighet:
  • Radhus,

Pris: 530 000 €
Antal sovrum:
  • 3,


ALMAZARA BOUTIQUE RESIDENCES
Almazara Boutique Residences är ett nytt projekt på sluttningarna av La Concha i Istán, Marbella. Beläget i ett naturskönt område med sekelgamla skogar och panoramautsikt över både Marbella och Istán-reservoaren.

 

Inom projektet kommer sju små bostadskomplex byggas bestående av lägenheter, takvåningar och radhus som ligger inbäddat vid sidan av berget.

Den nya utvecklingen är förbunden med breda vägar med trottoarer, anlagda trädgårdar, besöksparkering och landsbygdsstigar bland skogsområdena så att du kan koppla av i samklang med naturen. En unik bostadsupplevelse på Costa del Sol.

Almazara Boutique Residences nås via den exklusiva Marbellí de Nueva Andalucía-utvecklingen upp till byn Istán. Det är bara 10 minuters bilresa till internationella skolor, Manolo Santana Tennis Club, de bästa golfbanorna, shopping- och fritidscentren i Nueva Andalucia, samt de fantastiska stränderna längs Golden Mile.

Almazara Views
Almazara Views är det andra projektet som säljs, och detta består av bara 23 radhus med 3 sovrum och en fantastisk panoramautsikt mot Marbella och Gibraltar. Det är bara 10 minuter till de fantastiska stränderna i Marbella och Puerto Banús.

Dessa härliga radhus levereras till dig fullt utrustade med avancerad finish, redo för dig att flytta in.

Fastigheter ligger på den högsta delen av utvecklingen och erbjuder därför den bästa utsikten, obegränsad utsikt över Marbella och Gibraltar.

Bostäderna är designade i en modern öppen planlösning men med ett utseende som smälter in i den naturliga omgivningen. Dessa härliga radhus levereras till dig fullt utrustade med exklusiva ytor, redo för dig att flytta in.

Vart och ett av dessa radhus med tre sovrum är fördelat på fyra våningar, med början i en stor källare/garage.

På bottenvåningen finner du ditt rymliga vardagsrum/kök och matplats med öppen planlösning, med tillgång till en generös terrass.

På första våningen är det tre rymliga sovrum. Det stora sovrummet har ett eget badrum, medan ett andra komplett badrum betjänar de andra två rummen.

Och på takterrassen kan du njuta av solen och den fantastiska utsikten.

Det finns också en gemensam pool, fantastiska trädgårdar, en underjordisk parkeringsplats för varje lägenhet samt ett förråd.

Det omgivande området är av exceptionell naturskönhet med hundra år gamla skogar och panoramautsikt över Marbellabukten och den stora reservoaren Istán.

SN01030 Almazara Views, Istan, Costa del Sol, Spanien
Radhus: 3 sov, 2 bad, yta 187,6-197 kvm, terrass 48,5-59,7 kvm, takterrass 52,8-55,6 kvm, pris 530 000-590 000 €
Tillträde: november 2023

Inkluderar: garage, förråd, gemensam pool, hiss, gemensam trädgård, solterrass, tvättstuga, luftkonditionering, uppvärmning, solvärmepaneler, dubbelglasade fönster, förinstallation för elfordon.

Avstånd från Istán
Marbella 19 km
Málaga 60 km
Estepona 35 km
Fuengirola 46 km
Torremolinos 57 km

Istán
Denna kommun i provinsen Malaga ligger halvvägs mellan Costa del Sol och Sierra de las Nieves. Kommunen sträcker sig in i naturparken med samma namn vilken är förklarad som ett biosfärreservat. Verde-floden rinner genom det här området och innan den når Concepción-reservoaren korsar den exceptionellt vackra landskap.

Istan är en stad med arabiskt ursprung som ligger i naturparken Sierra de las Nieves och bara 15 kilometer från stränderna i Marbella. Skönheten i den omgivande naturen, passagen av floden Verde, dess fontäner och magin i dess hörn gör att Istan populärt kallas "Manantial (våren) på Costa del Sol". Dessutom gör närheten till Marbella att du kan kombinera avkoppling med nattlivsunderhållning eller golf.

Den vackra vita byn Istán har cirka 2 500 invånare. Det finns ett mysigt litet torg där lokala tapas och vin serveras. De boende är typiskt äldre personer som har gott om tid – även för dig. Istán ligger 15 km från kusten och det finns bra hårda svängar som alla cykelentusiaster kommer att uppskatta.

Det finns små fontäner med utsökt kallt vatten, dessa är strategiskt fördelade över hela staden och har haft till uppgift att leverera vatten till befolkningen i byn, innan vattenledningar drogs in i varje hus. De kännetecknas av att ha en struktur av vita och blå kakelplattor. Ljudet av porlande vatten följer en genom byn, vilket ger unik upplevelse och identitet och personlighet till staden. Förutom alla dessa fontäner finns El Chorro mitt i byn, en kaklad tvättinrättning byggd för att kvinnorna i byn inte skulle behöva släpa tvätten till stranden Rio Molinos, än idag kan man se att det tvättas kläder vid El Chorro.

I Istáns naturliga enklaver kan du hitta ett dussin vandringsleder i Sierra de las Nieves och sex MTB-rutter för mountainbikecykling. Andra sportaktiviteter i området: fiske, kanotpaddling, klättring och canyoning.

Bergsbyn Istán är ett riktigt vandringsparadis. Härifrån kan man göra allt från långa
vandringar, som tar hela dan eller bara strosa runt i byn en stund. Men vad man än väljer så spelar naturen huvudrollen.

Naturparken Sierra de las Nieves har förklarats som ett biosfärreservat av UNESCO och har tilldelats EDEN-priset ”Europeiska excellensdestinationer” i kategorin turism och immateriellt arv.

Från Istán kan du besöka de andalusiska städerna i området: Estepona och dess emblematiska och välskötta gamla stad, Marbella och dess stränder, San Pedro de Alcantara och Benahavis, utan att förglömma den underbara Sierra de la Nieves som står i kontrast till områdets kustlandskap.

Istán ligger 75 kilometer från Malagas huvudstad. Med bil är det bäst att ta Autovía del Mediterráneo (A-7) till avfart 176 och fortsätta på A-7176 tills du når staden.

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:563

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest