Almazara Hills Apartments, Istan, Costa del Sol, Spanien
Search
× Search


 
Almazara Hills Apartments, Istan, Costa del Sol, Spanien


Almazara Hills Apartments, Istan, Costa del Sol, Spanien

Objekt nr: SN01029

Land: Spanien
Område: Costa del Sol

Ort: Istan
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 350 000 €
Antal sovrum:
  • 2,
  • 3,


ALMAZARA BOUTIQUE RESIDENCES
Almazara Boutique Residences är ett nytt projekt på sluttningarna av La Concha i Istán, Marbella. Beläget i ett naturskönt område med sekelgamla skogar och panoramautsikt över både Marbella och Istán-reservoaren.


 

Inom projektet kommer sju små bostadskomplex byggas bestående av lägenheter, takvåningar och radhus som ligger inbäddat vid sidan av berget.

Den nya utvecklingen är förbunden med breda vägar med trottoarer, anlagda trädgårdar, besöksparkering och landsbygdsstigar bland skogsområdena så att du kan koppla av i samklang med naturen. En unik bostadsupplevelse på Costa del Sol.

Almazara Boutique Residences nås via den exklusiva Marbellí de Nueva Andalucía-utvecklingen upp till byn Istán. Det är bara 10 minuters bilresa till internationella skolor, Manolo Santana Tennis Club, de bästa golfbanorna, shopping- och fritidscentren i Nueva Andalucia, samt de fantastiska stränderna längs Golden Mile.

Almazara Hills
Almazara Hills är det första av dessa nya komplex som består av 32 lägenheter fördelade på bara fyra kvarter om tre våningar. Dessa fastigheter ligger på den högsta delen av utvecklingen och erbjuder därför den bästa utsikten, obegränsad utsikt över Marbella och Gibraltar.

Bostäderna är designade i en modern öppen planlösning men med ett utseende som smälter in i den naturliga omgivningen. Här hittar du lägenheter med 2 eller 3 sovrum samt 3 sovrum takvåningar med stora takterrasser.

Vardagsrummen njuter av mycket dagsljus, med stora altandörrar som vetter mot de rymliga terrasserna. Den fantastiska panoramautsikten över Marbella och till den marockanska kusten och Gibraltar kommer definitivt att imponera.

Det finns också en gemensam pool, fantastiska trädgårdar, en underjordisk parkeringsplats för varje lägenhet samt ett förråd.

Bara några kilometer från Almazara Hills ligger det berömda Puerto Banús, tillsammans med stadskärnan och stränderna i Marbella, vilket bidrar till de fritidsmöjligheter som finns tillgängliga genom att du kan njuta av alla typer av vattensporter. Du kan också spela golf på de prestigefyllda banorna runt Costa del Sol.

Inom bara 10 km bort kan du välja bland de många golfklubbarna i området: Aloha, Las Brisas, Los Naranjos, La Quinta Golf och Monte Paraíso.


Bostäderna levereras fullt utrustade och klara för inflyttning. Dessutom har de en underjordisk parkeringsplats och förråd.

Almazara Hills ligger bara 10 km från stränderna i Costa del Sol, Marbella och Puerto Banús, och 60 km från Malagas internationella flygplats, med tillgång via medelhavsmotorvägen A7.

SN01029 Almazara Hills Apartments, Istan, Costa del Sol, Spanien
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 97,4 kvm, terrass 32,5 kvm, pris 350 000 – 355 000 €
Lägenhet: 3 sov, 2 bad, yta 109-114 kvm, terrass 41-103,7 kvm, pris 430 000–450 000 €
Lägenhet med takterrass: 3 sov, 2 bad, yta 108,8-113,9 kvm, terrass 39,3-41 kvm, takterrass 79,9-107 kvm, pris 515 000-580 000 €
Tillträde: oktober 2023.

Inkluderar: garage, förråd, gemensam pool, hiss, gemensam trädgård, solterrass, tvättstuga, luftkonditionering, uppvärmning, solvärmepaneler, dubbelglasade fönster, förinstallation för elfordon.

Avstånd från Istán
Marbella 19 km
Málaga 60 km
Estepona 35 km
Fuengirola 46 km
Torremolinos 57 km

Istán
Denna kommun i provinsen Malaga ligger halvvägs mellan Costa del Sol och Sierra de las Nieves. Kommunen sträcker sig in i naturparken med samma namn vilken är förklarad som ett biosfärreservat. Verde-floden rinner genom det här området och innan den når Concepción-reservoaren korsar den exceptionellt vackra landskap.

Istan är en stad med arabiskt ursprung som ligger i naturparken Sierra de las Nieves och bara 15 kilometer från stränderna i Marbella. Skönheten i den omgivande naturen, passagen av floden Verde, dess fontäner och magin i dess hörn gör att Istan populärt kallas "Manantial (våren) på Costa del Sol". Dessutom gör närheten till Marbella att du kan kombinera avkoppling med nattlivsunderhållning eller golf.

Den vackra vita byn Istán har cirka 2 500 invånare. Det finns ett mysigt litet torg där lokala tapas och vin serveras. De boende är typiskt äldre personer som har gott om tid – även för dig. Istán ligger 15 km från kusten och det finns bra hårda svängar som alla cykelentusiaster kommer att uppskatta.

Det finns små fontäner med utsökt kallt vatten, dessa är strategiskt fördelade över hela staden och har haft till uppgift att leverera vatten till befolkningen i byn, innan vattenledningar drogs in i varje hus. De kännetecknas av att ha en struktur av vita och blå kakelplattor. Ljudet av porlande vatten följer en genom byn, vilket ger unik upplevelse och identitet och personlighet till staden. Förutom alla dessa fontäner finns El Chorro mitt i byn, en kaklad tvättinrättning byggd för att kvinnorna i byn inte skulle behöva släpa tvätten till stranden Rio Molinos, än idag kan man se att det tvättas kläder vid El Chorro.

I Istáns naturliga enklaver kan du hitta ett dussin vandringsleder i Sierra de las Nieves och sex MTB-rutter för mountainbikecykling. Andra sportaktiviteter i området: fiske, kanotpaddling, klättring och canyoning.

Bergsbyn Istán är ett riktigt vandringsparadis. Härifrån kan man göra allt från långa
vandringar, som tar hela dan eller bara strosa runt i byn en stund. Men vad man än väljer så spelar naturen huvudrollen.

Naturparken Sierra de las Nieves har förklarats som ett biosfärreservat av UNESCO och har tilldelats EDEN-priset ”Europeiska excellensdestinationer” i kategorin turism och immateriellt arv.

Från Istán kan du besöka de andalusiska städerna i området: Estepona och dess emblematiska och välskötta gamla stad, Marbella och dess stränder, San Pedro de Alcantara och Benahavis, utan att förglömma den underbara Sierra de la Nieves som står i kontrast till områdets kustlandskap.

Istán ligger 75 kilometer från Malagas huvudstad. Med bil är det bäst att ta Autovía del Mediterráneo (A-7) till avfart 176 och fortsätta på A-7176 tills du når staden.

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:489

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest