Kalyves, Apokoronas, Kreta, Grekland
Search
× Search


 
Kalyves, Apokoronas, Kreta, Grekland


Kalyves, Apokoronas, Kreta, Grekland

Objekt nr: GN03009

Land: Grekland
Område: Kreta

Ort: Kalyves
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 340 000 €
Antal sovrum:
  • 2,
  • 3,
  • 4,


Lyxlägenheter vid havet
Dessa exklusiva  lägenheter med pool, är en del av en utveckling som kommer att byggas i den populära byn Kalyves i Apokoronas. Platsen är fantastisk, bara några hundra meter från sandstranden och alla bekvämligheter. 

Varje lägenhet har ett rymligt vardagsrum med panoramautsikt över havet och sovrummen är utformade för maximal avkoppling och komfort. Köken kommer att vara fullt möblerade och tillverkade av högkvalitativa material med integrerade elektriska apparater. Badrummen har kakel på golvet och på väggen fram till taket, med integrerad dusch och toalett och med elektrisk golvvärme. Alla lägenheter har havsutsikt och stora terrasser.

Detta är ett exklusivt projekt med hög byggnadsstandard, med hiss, gym, underjordiska garage och högkvalitativ inredning. Externt kommer lägenheterna att ha en privat takterrass eller trädgård, varav några har en inbyggd jacuzzi och passar alla, barn, vuxna och fritid 365 dagar om året. 

De gemensamma områdena kommer att täckas med granitplattor, med växter, belysning och grönområden. Den delade poolen är uppvärmd, och vissa lägenheter har också en ytterligare privat pool. 

Den delade poolen är uppvärmd, och vissa lägenheter har också en ytterligare privat pool. Utanför parkeringsområdet kommer att ha en asfaltyta. lägenheterna kommer att ha en privat takterrass eller trädgård, varav några har en inbyggd jacuzzi och passar alla, barn, vuxna och fritid 365 dagar om året. De gemensamma områdena kommer att täckas med granitplattor, med växter, belysning och grönområden. Den delade poolen är uppvärmd, och vissa lägenheter har också ytterligare en privat pool. Utanför parkeringsområdet kommer det vara asfaltyta.

 GN03009 Kalyves, Apokoronas, Kreta, Grekland
Lägenhet 1: 4 sov, yta 210 kvm, pris 880 000 €
Lägenhet 4: 2 sov, yta 92 kvm, pris 370 000 € 
Lägenhet 5: 3 sov, yta 119 kvm, pris 470 000 € 
Lägenhet 12: 4 sov, yta 113 kvm, pris 440 000 € 
Tillträde: slutet 2022

* Tretton moderna lägenheter med havsutsikt 
* Gångavstånd till stranden och alla bekvämligheter 
* Byggnad av hög standard med uppvärmd pool 
* Helt inhägnad och anlagd yttre områden 
* Gym, hiss och garage
* Havsutsikt
* Stranden i närheten
* Helt anlagda trädgårdar
* Garage
* Kollektivtrafik
* Shopping i närheten
* Luftkonditionering
* Privat pool
* Elektrisk golvvärme
* Multi-gym
* Förvarings rum
* Hiss

Kalyves
Kalyves är en trevlig liten och långsträckt stad ca. 18 km öster om Chania på Kretas norra kust. Staden ligger i Souda bukten med en vacker utsikt över Akrotiri halvön. Den har en härlig stor sandstrand med utsikt över Soudabukten och Vita bergen (Lefka Ori) och den har några av de mest hisnande landskapen på Kreta.

Staden byggdes upp kring den genomgående kustvägen, men det finns liv i flera sidogator. Bland de vanliga grekiska vitkalkade husen ligger olika små affärer och butiker, som klädbutiker, bagare, grönsakshandlare, en slaktare och små supermarknader.


I den östliga delen av staden ligger en liten fiskehamn. Nära den trevliga hamnen står en gammal torped och en landmina från andra världskriget.

Kalyves har två fina sandstränder. Huvudstranden börjar vid den lilla hamnen och sträcker sig längs nästan hela staden. Det är en långgrund och barnvänlig sandstrand, där det finns flera avsnitt med solsängar och parasoller.

Cirka en kilometer nordväst om Kalyves ligger den andra stranden. Det är en riktigt fin sandstrand, ganska lugn och inte lika välbesökt på grund av att den ligger en bit från staden.

Det finns rikligt med restauranger och kaféer i Kalyves. De ligger dock primärt längs kustvägen och runt stadens lilla torg.
Nattlivet är ganska lugnt.

Kalyves vackra natur är oerhört populär bland vandrare. Vill man tillbringa en dag i en större stad, går det bussar till t.ex. Chania. 

Apokoronas
Apokoronas, Kreta ligger vid foten av White Mountains i det nordöstra hörnet av prefekturen Chania och är en av de grönaste regionerna på Kreta. Området har många intressanta sevärdheter, såsom Lake Kournas, öns enda sötvattenssjö och den arkeologiska platsen Aptera med sin fantastiska utsikt över Souda Bay. Apokoronas har ett överflöd av historiska och pittoreska byar med traditionella krogar och blomstrande badorter med vackra sandstränder längs kusten som Kalyves, Almyrida och Georgioupolis och representerar en av de mest populära destinationerna om du vill köpa fastigheter till salu på Kreta, Grekland.

 

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:1735

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest