Kiruna Hills, Alenda Golf, Costa Blanca, Spanien
Search
× Search


 
Kiruna Hills, Alenda Golf, Costa Blanca, Spanien


Kiruna Hills, Alenda Golf, Costa Blanca, Spanien

Objekt nr: SN01023

Land: Spanien
Område: Costa Blanca

Ort: Elche
Typ av fastighet:
  • Radhus,

Pris: 209 000 €
Antal sovrum:
  • 3,


Nybyggda radhus med 3 sov, 3 bad och stor takterrass, pris 209 000 €. Kiruna Hills består av vackra nybyggda radhus med 3 sovrum och är beläget vid det fridfulla och lugna Alenda Golf Course. Det är bara 10 minuter till Alicantes flygplats, 15 minuter till stadskärnan Alicante och 10 minuter till Elche centrum.

 

Kiruna Hills har byggts bredvid Alenda Golf Club, ett speciellt och noga utvalt område med vackra och avkopplande omgivningar, bara 10 minuter från stranden. Kiruna Hills har privata trädgårdar och gemensam pool. Inom Alenda Gold har du en liten matvarubutik, restaurang och bar, klubbhus, fitness center, padel-och tennisplaner. Området är lugnt men ändå nära till några intressanta och mycket aktiva spanska städer. I bergen finns det lätt tillgång till naturen, vandringsleder och cykling.

Alicantes internationella flygplats ligger 10 minuter bort från AlendasEuromed höghastighetståg har mycket goda förbindelser med Barcelona och Valencia. Alenda har bra vägförbindelser med motorväg A7 som länkar till resten av Spanien och Frankrike.

Bergskedjan Sierra de las Águilas och Sierra del Cid ger dig möjligheten att njuta av promenader i naturen, fågelskådning eller bara avkopplande vyer. Klimatet tillsammans med närheten till stranden tillåter segling och vattensporter nästan året runt. Costa Blanca har bra hamnar och marinor väldigt nära Alendas fastigheter.

Ultramoderna radhus
Man kan välja mellan att ha källare eller takterrass.

Radhuset har 3 sovrum, 2 badrum och 1 toalett samt stora terrasser och gemensamma trädgårdar, som bildar ett privat, litet och lugnt bostadsområde. Köket är ultramodernt med den senaste designen och utrustningen. Alla bostäder levereras med fullt utrustade kök med keramik häll, fläkt och ugn samt luftkonditionering och garderober. Dessutom finns det en separat tvättstuga. Matsalen är rymlig och väl planlagd och leder vidare till den främre uteplatsen.

SN01023 Kiruna Hills, Alenda Golf, Alicante, Spanien
Radhus med takterrass: 3 sov, 2 bad, 1 toa, yta 105 – 109 kvm, terrass 14,2 kvm, takterrass 49,9 - 51 kvm, pris 209 000 – 214 000 €
Radhus med källare och trädgård: 3 sov, 2 bad, 1 toa, yta 172,4 – 177,5 kvm, terrass 14,2 kvm, trädgård 23,3 – 50,2 kvm, pris 202 980 – 206 040 €.
Tillträde: februari 2022

Golf
Kiruna Hills ligger med ett idealiskt läge för de som söker tillgång till golf 365 dagar om året. Det finns mer än 15 golfbanor i närheten av Alenda Golf. Inom 30 minuters bilresa från Alenda Golf finns fyra andra golfbanor av hög kvalitet.

Elche
Elche, i södra delen av Valenciaregionen, är huvudorten i området Baix Vinalopó. Staden har drygt 250 000 invånare och en yta på 326 km2. En del av kommunen har kuststräcka men centralorten ligger 15 kilometer från Medelhavet. En liten flod rinner genom staden, vilket delar den i två delar. 

Elche har en rik historia som går att spåra flera årtusenden tillbaka och som har lämnat efter sig ett rikt kulturellt arv med guldklimpar såsom La Dama de Elche, det mest representativa verket för iberisk konst; Palmlunden, ett arv från de spanska muslimerna samt el Misteri d’Elx som är det sista levande minnesmärket för den medeltida religiösa teatern. De två sista har blivit klassade som världsarv av Unesco.

Elche är en industri- och turiststad som samtidigt är modern men ändå värnar om sina traditioner. En stad med närhet till havet och som genomsyras av palmer i varje hörn. Tack vare sitt ypperliga läge, mitt i Medelhavsbågen, har staden alltid varit ett eftertraktat mål för olika folkslag som kommit resande från andra länder och under årens lopp satt sin egen prägel på staden, något vi än idag njuter av.

Ett äkta hav av palmer böljar naturligt i staden och utgör ett helt unikt landskap i Europa och man får en speciell och ojämförlig känsla första gången man kommer in i staden. Tack vare Elche-bornas ihärdighet har denna harmoni bevarats under århundraden och staden kan nu stoltsera med en naturlig och kulturell rikedom av högsta klass. Ett bevis på detta är området kring Camp d’Elx som omger stadskärnan och som är ett praktexempel på hur man har lyckats upprätthålla en mycket speciell livsstil.

Staden är mycket lättillgänglig tack vare Medelhavsmotorvägen och den internationella flygplatsen som ligger i byn El Altet i Elche-provinsen. Här finns en gedigen infrastruktur och en kreativ potential för att ta hand om besökare. Elche upplevs alltid som en positiv överraskning för besökare som av olika anledningar kommer till staden och som sedan alltid återvänder.

Skostaden Elche har sedan årtionden varit Spaniens och rent av världens sko centrum och Europas största exportör av skor. Elche är ett paradis för den som gillar skor och shopping. Här finns det gott om butiker som säljer skor i alla prisklasser. Det finns även flera stora outlet. 

I utkanten av Elche ca 1 mil från Alicante ligger shoppingstråken (skofabrikerna) koncentrerade i ett område kring Arenida Maisonnare, Calle Mayer och Avenida Alfonso El Sabio. Där kan du handla senaste nytt för halva priset, allt från skor, väskor samt jackor men framförallt skor.

Elche är en sådan stad där palmerna finns naturligt och i en överflödande myckenhet. Den historiska palmlunden är en del av stadskärnan sedan över tusen år tillbaka och som år 2000 utsågs till ett av Unescos världsarv. Det är Europas största palmlund och en av de största i världen, i storlek endast överträffad av några i arabländerna.

Som många andra ställen här på den iberiska halvön har Elche en minst sagt brokig historia, där fenicierna - som hade med sig palmerna för mer än 2000 år sedan - har avlösts av araber, romare och andra som funnit strategiska fördelar med stadens placering och som gjort avtryck. Idag är Elche en tämligen blomstrande bygd, kanske mest känd för alla sina skofabriker - det lär finnas minst ett tusental - förutom alla palmerna och historiska lämningar.

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:1183

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest