Royal Reserve, Sintra, Portugal
Search
× Search


 
Royal Reserve, Sintra, Portugal


Royal Reserve, Sintra, Portugal

Objekt nr: PN22003

Land: Portugal
Område: Lissabon

Ort: Sintra
Typ av fastighet:
  • Villa,

Pris: 520 000 €
Antal sovrum:
  • 3,
  • 4,
  • 5,


 

Köp tomt eller färdigt hus.
Royal Reserve ligger i Sintra och erbjuder dig ett privilegierat läge, en magisk plats, nära Lissabon, bredvid Cascais, bara några minuter från den internationella flygplatsen, vilket ger dig den livskvalitet du alltid drömt om.

Detta är den perfekta lösningen för dig som söker lugn, natur och närhet till några av de vackraste stränderna i Portugal, bara 26 km från Lissabon och 18 km från Cascais, andra närliggande städer är Oeiras och Estoril.
 En förtrollad plats som garanterar en hälsosam och kvalitativ livsstil.

Sintra är en stad och en kommun i regionen Lissabon i Portugal, som ligger vid den portugisiska Rivieran. Sintra är en viktig turistdestination i Portugal, känd för sin pittoreska och för sina många historiska palats och slott. Sintra är också en viktig lyxig mat- och turistdestination inom den portugisiska Rivieran, liksom en av de rikaste kommunerna i landet.


Folk reser till Sintra från hela världen, på grund av stadens sevärdheter – och det finns det goda grunder till! Arkitekturen i Sintra är i världsklass, och attraktionerna ligger nära varandra. Sintra var på sin tid en favoritplats för både portugisiska kungar och adelsmän, och de satte sin prägel på området. 

Sintra är en liten attraktion i sig med sina pastellfärgade hus och trånga gator. Staden är med på UNESCOs världsarvslista och kända kulturpersonligheter som Hans Christian Andersen, Lord Byron och Eca de Querioz har alla tillbringat långa perioder i Sintra för att hämta inspiration.


Royal Reserve ligger mitt i det magnifika landskapet i naturparken Sintra Cascais, en UNESCO: s världsarvslista, med utsikt över Palácio da Pena, en arkitektonisk prestation från 1800-talet och ett av Portugals underverk. Slottets varma färger inspirerade den berömda arkitekten och stadsplaneraren Fabiano Hayasaki, designern av projektet.


Tomt eller Hus
Projektet omfattar 20 tomter, med ytor mellan 634 m² och 1 550 m², alla med en fantastisk utsikt över Pena-palatset och allt utrymme du behöver för att bygga ditt drömhus.

Förutom tomterna kan du välja mellan 3 olika skräddarsydda husmodeller. I detta fall varierar ytorna från 181 m² till 238 m² och du har 3, 4 eller 5 sovrum. Alla villor är i två våningar med pool och parkeringsplats, även om dessa två sista funktioner i vissa fall är valfria. Stora glasöppningar maximerar naturligt ljus och frisk luft, medan valet av material som trä och sten ökar komforten och värmen. 


Det finns 20 tomter. Det finns tre husalternativ.


PN22003 Royal Reserve, Sintra, Portugal
Tomt: 665 - 921kvm, Pris 155 000 – 213 000 €
Villa: 3 sov, 181 kvm, Pris 520  000 €
Villa: 4 sov, 181 – 220 kvm, Pris 567 000 – 677 000 €
Villa: 5 sov, 238 kvm, Pris 966 000 – 987 000 €

Sintra - En av världens vackraste platser
Den mest romantiska platsen i Portugal heter Sintra och ligger djupt inne i bergen, ungefär 3 mil nordväst om Lissabon och är ett av UNESCOS världsarv. Sintras vackra palats och förtjusande gamla villor, vilar på rester av ett moriskt slott från 700-talet och platsen omges av frodig grönska. 


Sintra är en stad och en kommun i regionen Lissabon i Portugal, som ligger vid den portugisiska Rivieran. Sintra är en viktig turistdestination, känd för sina många historiska palats och slott. Sintra är också en viktig lyxig mat- och turistdestination inom den portugisiska Rivieran, liksom en av de rikaste kommunerna i landet.

Sintra ligger endast en halvtimmes tågresa från Lissabon och bjuder på flera imponerande kulturarv och palats som det färggranna Palácio da Pena och Palácio de Monserrate, med morisk och gotisk arkitektur samt Palácio Nacional de Sintra,  Quinta da Regaleira, Castelo dos Mouros och den spektakulära brunnen Poço Iniciático.


Staden har flera fontäner, som ursprungligen försörjde invånarna med dricksvatten. Fonte Mourisca är en kalkad arabisk fontän som uppkallades efter sina dekorationer i nymorisk stil. Ur Fonte da Sabuga kommer vattenstrålarna från ett par bröst.


Sintras gamla stadsdel är med på UNESCOS världsarvslista och består av en enda charmig labyrint av branta, smala gränder som kantas av pittoreska små butiker och palatsliknande villor med mossbelupna väggar. Det berömda leksaksmuseet ligger i det här området och här finns konditorier, där man kan köpa Sintras berömda queijadas (ostbakelser) och travesseiros (bakelser med ägg och mandel).

I Sintra ligger en hel del flotta hotell och många av dem finner man i bergen runt om. En hundraårig spårväg tar besökare och andra genom det här frodiga landskapet och ned mot kusten och gör stopp längs vägen vid charmiga små byar.

Sintra får besökare att mentalt förflyttas långt bort från larmet i storstaden Lissabon och de mer kosmopolitiska grannorterna Cascasis och Estoril.


Sintras stränder
Från Sintras centrum är det inte långt till alla vackra stränder, som ligger längs Sintras kuststräcka i väst. Man kan gå, ta bilen eller köra en gammeldags elektrisk spårvagn till Praia das Macas.

Unga surfare håller till på Praia Grande, som på grund av de bra vågorna också är värd för internationella tävlingar. Det finns många små, trevliga landsorter längs kusten, var och en med sin egen lilla strand.


Sintra - En av de bästa platserna att bo i Portugal.
Sintra rankas konsekvent som en av de rikaste och dyraste kommunerna i både Portugal och den iberiska halvön som helhet. Sintra är en av Portugals dyraste och eftertraktade fastighetsmarknader, känd för sina många historiska villor, lyxfastigheter och Michelin stjärnrestauranger, och är hem för en av de största utländska utlandssamhällena längs den portugisiska Rivieran. Sintra är på samma sätt känd för sina höga levnadsstandarder, och konsekvent rankas som en av de bästa platserna att bo i Portugal.


Att resa till Sintra är att resa bakåt i tiden. När man kommer hit ska man tänka på att man lämnar nutiden bakom sig och stiger in i en värld av magi och romantik, nära naturen själv. 

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:756

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2022 Utland Invest