Rivart, Alcantara, Lissabon, Portugal
Search
× Search


 
Rivart, Alcantara, Lissabon, Portugal


Rivart, Alcantara, Lissabon, Portugal

Objekt nr: PN22001

Land: Portugal
Område: Lissabon

Ort: Alcantara
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 385 000 €
Antal sovrum:
  • 1,
  • 2,
  • 3,
  • 4,


Rivart – lägenheter centralt i Lissabon nära LX Factory.
Rivart ligger i stadsdelen Alcântara, halvvägs mellan centrala Lissabon och Belém, vid stranden av floden Tejo. Lättillgängligt och med LX Factory som ett huvudattraktion, är Alcântara hem för trendiga butiker, restauranger, barer och arbetsplatser

Detta är en oas i hjärtat av Lissabon och det perfekta stället att koppla av, nära populära fritidsområden: Doca de Santos och LX Factory. I tillägg till detta, närheten till servicecenter, detaljhandel, sjukhus och skolor, har Alcântara allt som krävs för dem som väljer Lissabon som bostadsort.

Rivart ligger bara några minuter från Lissabons centrum och erbjuder utmärkt väg- och tågåtkomst, nämligen till 25 de Abril-bron, Avenida de Ceuta och Avenida da Índia, samt järnvägslinjerna Cascais och Sintra.


Rivart-projektet är designat av det kända företaget Saraiva 
Associados, består av 7 byggnader med totalt 218 lägenheter. Lägenhetstyperna varierar från 1 till 4 sovrum duplex och ytorna från 64 kvm till 275 kvm, byggda med förstklassiga ytbehandlingar. Byggnaderna erbjuder också privat parkering, hissar, luftkonditionering, balkonger och terrasser, vissa med "unik och exceptionell" utsikt över floden Tejo, Monsanto Forest Park och staden Lissabon.

Lägenheterna med 1 sovrum har möjligheten att separera vardagsrummet och sovrummet med en diskret rörlig vägg, eller hålla den öppen för att skapa ett mer större utrymme.


Denna utveckling erbjuder utsikt över floden Tejo, Monsanto och staden Lissabon, och har en arkitektonisk lösning som är av högsta kvalitet, modern och sofistikerad, i ett utrymme som inkluderar utomhusträdgårdar som är omsorgsfullt utformade för familjer.


På byggnadernas fasader appliceras material som glas, trä, aluminium och järn. Interiören har höga kvalitetsstandarder, både när det gäller arkitektoniska och konstruktionslösningar, med premiummaterial som trä, stål och kakel. 

PN22001 Rivart, Alcantara, Lissabon, Portugal
Lägenhet: 1 sov, 67,2-73,3 kvm, pris 385 000-422 500 €
Lägenhet: 2 sov, 90-110,3 kvm, pris 522 500-657 5000 €
Lägenhet: 3 sov, 144-166,1 kvm, pris 874 500-965 000 €
Lägenhet: 4 sov, 273-276,5 kvm, pris 1 870 000-1 970 000 €
Tillträde:
 juni 2022

Alcântara
(São Pedro de) Alcântara är en stadsdel med ett hamnområde i Lissabon där kryssningsfartyg och gods från hela världen anländer. Dess namn kommer från det arabiska "al-Qantara", som betyder "bro". Det är nu ett av de viktigaste områdena med uteställen i staden och är fullt av barer, restauranger och diskotek med fantastisk utsikt över floden. Idag är intresset stort för nya lägenheter i området som drar nytta av utsikten över floden och det centrala läget.

Alcântara har haft en brokig historia. Från att ha varit ett strövområde för Lissabons båtburna överklass till att under slutet av 1800-talet bli ett industriområde med små fabriker. Nu ha området rustas upp och blivit välbesökt av pub folk såväl av de som nu köper lyxlägenheter vid hamnen.

Alcantara är idag helt centralt men tidigare var det en förort till Lissabon bestående mest av gårdar, slott och palats. Industrialisering accentuerade och området omvandlades till ett viktigt industriområde med många små fabriker och lager.

I hamnområdet under 25 April-bron längs floden i Alcantara mellan Baixa och Belem är en av stadens mest trevliga platser med internationella barer och restauranger vid floden för en drink i sen eftermiddag och en livlig atmosfär på natten. Detta område heter Doca do Santos eller bara Docas i folkmun.

Docas

Detta var en gång ett industriområde som nästan övergivits. På 1990-talet etablerades där de viktigaste nattklubbarna i Lissabon. De gamla magasinen har gjorts om till trivsamma restauranger, tjusiga restauranger, barer och flotta nattklubbar.

Docas ligger under 25-aprilbron intill Tejo-floden. Här kan du äta lunch eller middag eller bara ta ett glas i något av de nyrenoverade gamla hamnmagasinen som numera innefattar trendiga barer, restauranger och caféer. I början av 1990-talet, började Alcântara bli en plats för pubar och diskotek huvudsakligen eftersom område är ett affärsområde och bullret nattetid inte skulle störa dess invånare.Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:1069

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2022 Utland Invest