Sun Valley, La Cala Golf Resort, Mijas (Malaga), Costa del Sol
Search
× Search


 
Sun Valley, La Cala Golf Resort, Mijas (Malaga), Costa del Sol


Sun Valley, La Cala Golf Resort, Mijas (Malaga), Costa del Sol

Objekt nr: SN01020

Land: Spanien
Område: Costa del Sol


Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 241 000 €
Antal sovrum:
  • 2,
  • 3,


Sun Valley,  La Cala Golf Resort, Mijas, Málaga, Costa del Sol

Sun Valley är ett nytt projekt bestående av 23 lägenheter i La Cala Golf Resort.

Bostadsområdet byggs längst upp på en kulle som reser sig över golfbanan América. Ett privilegierat läge med panoramautsikt över golfbanan och havet. Alla lägenheter har söderläge/sydvästläge vilket ger dem fullt ljusinsläpp hela dagen.

Sun Valley ligger mycket nära Casa Club och Hotel & Spa, där ägarna av bostäderna kan dra nytta av rabatter och erbjudanden som deras Privilege Card ger.

Sun Valley kompletterar det redan existerande utbudet av lägenheter och radhus i La Cala Golf Resort med en ny typ av lägenhet med ett lägre pris, men av hög kvalitet. Idealisk för familjer som söker en semesterbostad eller för investerare som vill få en lönsam avkastning genom semesteruthyrning.

Projektet är indelat i tre oberoende tomter med 23, 10 och 30 lägenheter vardera, integrerade med samma arkitektoniska koncept runt en rondell. Det finns inga närliggande byggnader, vilket tillåter ägarna att njuta av ett lugnt och unikt läge mitt i naturen.

Sun Valley, som håller på att uppföras, består av 23 lägenheter i två 4-våningsbyggnader. 12 av lägenheterna har tre sovrum och 9 har två sovrum. Det finns dessutom två exklusiva vindsvåningar med tre sovrum.

Alla lägenheter har stora terrasser med glasräcken för att njuta av den otroliga utsikten över golfbanan och bottenvåningarna har dessutom en privat trädgård med utsikt över anläggningens pool, trädgård och de omgivande golfbanorna.

Bostäderna är utformade med ett modernt koncept som går under begreppet “total living”, där ytorna utnyttjas optimalt genom att integrera vardagsrum och terrass med stora glasfönster.

Bostäderna levereras standardutrustade, med färdiga garderober, luftkonditionering, möblerat kök med hushållsapparater, monterade Led-ljus och fullständigt utrustade badrum med möbel, spegel och duschvägg. Dessutom erbjuds ett paket med ytterligare lägenhetskomplement för dem som vill personanpassa bostaden.

Bostadskomplexet med 23 lägenheter ligger i ett inhägnat bostadsområde med parkeringsområde med pergola. Varje lägenhet tilldelas en specifik parkeringsplats.   Det finns dessutom en vuxenpool, barnpool och gemensamma trädgårdar med utsikt över bergen.

SN01020 Sun Valley, La Cala Golf Resort, Mijas (Malaga), Costa del Sol, Spanien
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 80,7 kvm, terrass 23,8 kvm, pris 241 000-266 000 €
Lägenhet: 3 sov, 2 bad, yta 101,7 kvm, terrass 25,8-27,4 kvm, pris 297 000-317 000 €
Penthouse: 3 sov, 2 bad, yta 103,6 kvm, terrass 136,2 kvm pris 417 000 €
Tillträde: 2020-10-01

Inkluderar: parkeringsplats, gemensam pool, gemensam trädgård, solterrass, luftkonditionering, uppvärmning

La Cala Golf Resort
La Cala Golf Resort ligger mellan Marbella och Fuengirola, mellan havet och bergen. La Cala Resort är känt som en av de bästa golfbanorna i Sydeuropa.

Beläget i ett unikt område, mellan de vackra Mijas-bergen och Medelhavet, endast 10 minuter från Solkustens vackra stränder som sträcker ut sig från La Cala de Mijas till Fuengirola, och endast 20 minuter från Marbella och 30 minuter från Malagas flygplats med åtkomst via motorväg A7 (N-340).

Tack vare dess priviligierade läge har du de bästa nöjes- och fritidsområdena, stränder och solkustens bästa golfbanor inom 30 km.

Sun Valley ligger intill de priviligierade golfbanorna Asia och América, endast 500 meter från klubbhuset. Från det nya komplexet kan de blivande ägarna njuta av panoramavyer över golfbanorna och bergen.

La Cala Resort erbjuder flera fritidsaktiviteter.

La Cala Resort är den största golf resorten i Spanien med 60 hål, fördelade på tre 18-hålsbanor och en golf Academy med en 6-håls par 3-bana, sportanläggningar: tennisbanor, professionella fotbollsplaner, sporthall, gym, spa, två exklusiva restauranger, en bodega och ett underbart 4-stjärnigt hotell, allt omgivet av en fantastisk natur.

Det här bostadskomplexet ligger mycket nära storhamnarna Benalmádena och Puerto Banús i Marbella. Dessutom får du tillgång till ett stort utbud av fritidsområden och restauranger i La Cala de Mijas, Fuengirola, eller Marbella.

Från den nya utvecklingen Sun Valley kan du besöka de andalusiska byarna i området: Mijas med dess fantastiska vyer och smala gator, Fuengirola med dess 7-kilometers stränder och Sohail-slottet, samt Ronda och dess spektakulära Tajo.Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:1583

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest