Es Balco, Ses Salines, Mallorca
Search
× Search


 
Es Balco, Ses Salines, Mallorca


Es Balco, Ses Salines, Mallorca

Objekt nr: MN01019

Land: Mallorca
Område: sydöstra

Ort: Ses Salines
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 405 000 €
Antal sovrum:
  • 2,


Es Balcó, nya lägenheter och duplex, i byn Es Salines på Mallorcas sydkust.
Ny utveckling ”Es Balcó” med både lägenheter och Duplex idealiskt beläget i den pittoreska mallorkanska byn Sés Salines på öns sydöstra kust.

Denna utveckling består av lägenheter på bottenvåningen med stora terrasser och takvåningar med direkt tillgång till en egen solterrass. Samt duplex med terrasser på bottenvåningen och takterrass på takvåningen.

I de gemensamma uteområdena finns en pool med dusch och belysning. Det vackra anlagda trädgårdsområdet vattnas automatiskt.

Tack vare det utmärkta läget erbjuder många lägenheter med takterrasser underbar utsikt över havet och ön Cabrera utanför kusten.

På Es Balcó vill vi respektera den traditionella stilen i mallorkinsk arkitektur och integrera den i den typiska miljön på ön.

Husen har 2 eller 3 dubbelrum med 2 badrum. De gemensamma utomhusområdena har en pool med dusch och belysning, samt vackra trädgårdsytor med bevattningssystem. Varje lägenhet har en utomhusparkeringsplats.


Bostäderna kommer att ha luftkonditionering med delat system dolt i undertaket och distribution genom kanaler och galler. Aerotermiskt system för produktion av varmvatten.

Ses Salines ligger mindre än 50 kilometer från Palma de Mallorcas flygplats. På denna idylliska plats kommer du att kunna smaka på den lokala gastronomin, dess viner och dess kultur.

Ses Salines är också ett måste då det gäller cykelvägar på Mallorca, eftersom det är omgivet av många spektakulära rutter. Om du är någon som gillar havsutsikt, erbjuder detta område också ett brett utbud av restauranger vid havet i Colonia de Sant Jordi, bara 5 kilometer från ditt hem.

Ses Salines är också den perfekta platsen för cyklister, med sydkusten som den idealiska utgångspunkten för många fantastiska cykelturismvägar runt ön Mallorca, en favoritdestination för älskare av denna sport

MN01019 Es Balco, Ses Salines, Mallorca
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 90,4-92 kvm, Terrass 12,8 kvm, Takterrass 70-71 kvm, Pris 405 000-425 000 €
Duplex: 2 sov, 2 bad, yta 98,5-103 kvm, Takterrass 31,7-38,1 kvm, Pris 495 000 €
Tillträde: september 2024.

Ses Salines
Den vackra byn Ses Salines ligger på syd/sydöstra Mallorca. Öns huvudstad Palma de Mallorca kan nås på ca. 45 minuter med bil och den internationella flygplatsen på ca. 40 minuter med bil.

Ses Salines ligger på Mallorcas sydkust och flankeras av långa, vita sandstränder, inklusive Es Carbo, Es Caragol, Es Trenc, Ses Covetes och Sa Rapita, alla med kristallklart vatten.

När du tittar ut från dessa stränder kan du se ön Cabrera, som förklarades som en maritim-terrestrisk nationalpark 1991, som är en av de mest överraskande och spektakulära enklaverna som finns i Medelhavet.

I detta idylliska läge kan du prova det lokala köket, vinerna och kulturen, med ett brett utbud av restauranger som erbjuder traditionella lokala rätter och internationella rätter, berömda vinkällare och massor av lokala butiker för dina dagliga behov.

Om du gillar att äta middag med havsutsikt, hittar du Colonia Sant Jordi, bara 5 kilometer bort bara 5 kilometer bort. Du kan njuta av långa promenader på stranden från Es Trenc till Sa Rápita eller från Es Carbó till fyren Ses Salines fyr. I Colonia de Sant Jordi hittar du också otaliga vattensporter i många seglings- och vindsurfingskolor.

Vi rekommenderar också en utflykt till ön Cabrera. Om du har din egen båt är det värt att ta en tur längs den imponerande kustlinjen och de underbara stränderna. Det finns också flera golfbanor i området, såsom golfbanorna Vall D’Or, Maioris eller Son Antem, som kan nås på ca. 30 minuter med bil. Ses Salines erbjuder också idealiska förhållanden för cyklister.

Sydkusten är den perfekta utgångspunkten för imponerande rundturer över hela ön, eftersom Mallorca är ett paradis för cykelfantaster.

Det finns också oändliga möjligheter att ägna dig åt dina favoritvattensporter. Här hittar du en seglarskola, vindsurfing, kitesurfing... Du kan också njuta av en fantastisk utflykt till ön Cabrera eller segla runt kusten och beundra dess fantastiska stränder från din egen båt.


 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:100

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest