Quinta do Girassol II, Caniço, Maderia, Portugal
Search
× Search


 
Quinta do Girassol II, Caniço, Maderia, Portugal


Quinta do Girassol II, Caniço, Maderia, Portugal

Objekt nr: PN20002

Land: Portugal
Område: Madeira

Ort: Caniço
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 180 000 €
Antal sovrum:
  • 1,
  • 2,
  • 3,


Quinta do Girasol II
Quinta do Girasol II ligger i Caniço nära staden Funchal på ön Madeira. Ön Madeira är ett perfekt resmål om man vill uppleva fantastisk natur, god mat, behagligt klimat och avkoppling. Madeira är ön som anses ha världens bästa klimat.

Caniço är en församling i kommunen Santa Cruz på Madeiraöarna. Den upphöjdes till stads status 2005. Caniço är kopplat till stadsdelen Funchal och ligger 6 km öster om Funchal. Caniço är idealiskt belägen 5 minuter från Santa Cruz centrum, 15 minuter från Funchal och nära flera offentliga, kommersiella fritidstjänster, kollektivtrafik, apotek, restauranger, kaféer, köpcentrum, hotell, frisör, banker, etc.

Quinta do Girasol II ligger i centrum av Caniço och med bekväm tillgång till kollektivtrafik. Dessutom ligger det nära till motorvägen som omger ön. Funchal ligger bara 15 minuter bort och Santa Cruz flygplats 20 minuter bort.

Quinta Girasol II är ett nytt bostadsområde i Caniço, som anses vara det mest eftertraktade området på Madeira. Detta komplex designades för att ge den bästa boendeupplevelsen med alla tjänster utanför dörren. Quinta Girasol II har flera typer av lägenheter tillgängliga: T1, T2 och T2 duplex. Alla lägenheter har tillgång till en pool högst upp i byggnaden och ligger i ett utmärkt läge, nära till Via Rápida.

Byggnaden erbjuder en touch av lyx med sin gemensamma pool, perfekt för stunder av avkoppling. Njut av ett lugnt och bekvämt liv omgivet av ett rikt utbud av bekvämligheter.

Oavsett om du ska bo eller investera är detta det perfekta alternativet. Byggnaden har en kvalitetsstruktur över genomsnittet och ett centralt läge som gör den till ett exceptionellt val.

Från staden tar du dig enkelt till olika vandringsutflykter. Levada do Caniço passerar genom Caniço och visar stolt upp de speciella levadorna och naturen som ramar in. 2,5 kilometer västerut finns en utsiktspunkt med en kristusstaty, Cristo Rei.

Oavsett om du vill bo eller investera är detta det perfekta alternativet. Byggnaden har en kvalitetsstruktur över genomsnittet och ett centralt läge som gör den till ett exceptionellt val.

PN20002 Quinta do Girassol II, Caniço, Maderia, Portugal
Lägenhet: 1 sov, 1 bad, yta 85,2 kvm, pris 180 000 €
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 87,2-95,7 kvm, veranda 4,65 kvm, pris 256 000 – 260 000 €
Lägenhet duplex: 2 sov, 2 bad, yta 120,1-126,4kvm, veranda 4,65 kvm, pris 270 000 – 275 000 €
Lägenhet: 3 sov, 2 bad, yta 141 kvm, veranda 55,7 kvm, pris 485 000 €
Tillträde: juli 2024

Ingår: parkering, gemensam pool,

Madeira
Den subtropiska ön Madeira är belägen ute i Atlanten, ca 90 mil sydväst om Algarve och ca 60 mil väster om Afrikas kust. Madeira är känt som Atlantens pärla tack vare sin vackra blomning året runt och är Europas mest återbesökta ö-destination. Madeira är ca 58 km lång, ca 22 km bred och har flera höga bergstoppar och en otroligt vacker kust.

Madeira är en otroligt charmig ö året runt där medeltemperaturerna tenderar att variera mellan 20–25 grader något som gör ön till en ledande destination för vintersol.

Häpnadsväckande 60 % av Madeira är ett unikt reservat klassificerat av UNESCO som världsarv. På Madeira är du omringad av naturen med en lummig subtropisk känsla, dramatiska berg och härliga levadavandringar. Ön har en unik flora och en sådan mängd med blomster och växter att den fått ryktet att vara en trädgårdsmästares paradis.

På Madeira finns inga naturliga sandstränder, men däremot otroliga stränder med svarta lavastenar. Dessa är idealiska för sol och bad, men det finns även anlagda sandstränder med importerad sand. Vattnet kring Madeira är klart och fint och inbjuder till flera aktiviteter som dykning, segling och simning.

Den längsta stranden på Madeira är Praia Formosa som är en lavastrand. Stranden är belägen väster om huvudstaden Funchal och erbjuder förutom sol och bad även lekparker, restauranger, omklädningsrum med flera aktiviteter.

Madeira är ett riktigt vandringsmecka, här finns en rad olika leder för både nybörjare och vandringsproffs. Det vanligaste är att man vandrar utmed levadorna, Madeiras gamla bevattningssystem. Även om man aldrig har vandrat förut, så bör man prova när man väl är på Madeira. I stort sett alla vandringsleder bjuder på helt otroliga vyer och kommer garanterat ge ett minne för livet.

Funchal
Huvudstaden Funchal ligger på öns sydkust i en vacker vik omringad av höga, grönklädda berg och djupa dalar och har drygt 100 000 invånare. Staden har anor tillbaka till 1400-talet, vilket är synligt i den vackra arkitekturen med kullerstensgator, pittoreska gränder, storslagna katedraler och kyrkor.

Funchals fantastiska bukt och bergen runt omkring gör staden till en av Portugals vackraste. Funchal har fått namn efter örten fänkål, eller ”funcho”, som man fann när ön upptäcktes. I dag använder man den här örten till att göra en sorts typiska karameller som kallas rebuçados de funcho och som kan köpas överallt på ön. Funchal är en fräsch och modern stad som förr i tiden var Madeiras viktigaste hamn för sjöfart, men nu lägger mest kryssningsfartyg till här.

Den kosmopolitiska huvudstaden Funchal är utrustad med ett stort antal restauranger, kaffebarer och moderna köpcentra och till skillnad från många andra destinationer är det stora utbudet av faciliteter öppet året runt något som garanterar en utmärkt livsstil.

Huvudstaden Funchal har många otroliga sevärdheter att bjuda på, särskilt vad gäller arkitektur, historia och kultur. Tack vare stadens lilla storlek har man bekvämt gångavstånd till allt ifrån museer, gallerier och marknader. Den magnifika katedralen Sé är ett måste att besöka, liksom marknaden Mercado dos Lavradores.

Funchal är egentligen skäl nog att besöka Madeira. Staden har vacker arkitektur med hus från 1400-talet blandat med modern bebyggelse. Här kan du strosa runt bland ljuvliga parker och kullerstensgator, kika in i historiska gränder, katedraler och kyrkor, besöka spännande museer, restauranger och caféer och spendera timmar på den lokala marknaden Mercado dos Lavradores som ligger mitt i den gamla stadsdelen.

Staden är inbäddat i en stor naturlig amfiteater, mot den blå Atlanten med bakgrund av dramatiska berg. Beläget i den fantastiska södra Madeira, på sin soligaste kust mitt bland bananplantager och underbara trädgårdar där blommorna blommar året runt.

En anmärkningsvärd detalj är att kriminaliteten på orten är i stort sett obefintlig.

Caniço
Caniço anses vara en av de vackraste och trevligaste socknarna på Madeira, kanske för att det erbjuder besökarna lite av allt: vackra landskap, behagligt klimat, fantastiska stränder, unik natur, fantastiska förhållanden för olika sporter, utmärkta hotell och restauranger.

Caniço är mycket eftertraktad av turister som besöker Madeira, oavsett om det är på sommaren eller vintern. Det avnjuts som en plats för nöje men också som en viloplats. En av styrkorna med denna socken är Garajaus partiella naturreservat. Det är det enda exklusiva marina reservatet i landet, som tack vare sin extraordinära biologiska rikedom och sitt kristallklara vatten erbjuder oöverträffade förhållanden för snorkling och dykning.

Bortom Garajau-stranden (där ett besök på Cristo Rei-utkiksplatsen rekommenderas), är stränderna Galo och Reis Magos (mycket populära för surfing) andra fantastiska ställen att ta ett dopp på.

Välsignad med bra hotell och restauranger, kombinerar Caniço modernitet med den lantliga sidan av socknen, med jordbruk, särskilt odling av lök, som en viktig ekonomisk aktivitet.

Om du är intresserad av det religiösa arvet kan du besöka kyrkan Matriz do Caniço i mitten av församlingen, som togs i bruk 1783, som utmärker sig för sin arkitektur någonstans mellan barock och rokoko i stil. Den har en lång planlösning och ett enkelskepp, en gavelgesims huvudfasad med helbågsportal, avslutad med stora fönster och kungliga vapen. Inuti fångar de vita och gulddekorationerna och målningarna av Nicolau Ferreira ögat.

Andra intressanta platser:
Nossa Senhora da Consolação-kapellet: Detta lilla kapell byggdes på 1000-talet och firar fortfarande söndagsmässa och är värd för en religiös festival i början av november.

Mãe de Deus Chapel: Det ligger i Mãe de Deus och är ett fint exempel på den portugisiska sengotiska stilen och manuelinsk dekoration. Det klassades som en kulturminnesmärkt byggnad 1940.

Forte dos Reis Magos: Denna lilla militärfästning, byggd på 1700-talet, belägen i vackra Praia dos Reis Magos, spelade en mycket viktig roll i försvaret av Madeiras skärgård från attacker från pirater och kapare. Idag ligger den i ruiner.

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:237

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest