Arade Design Villas, Ferragudo, Algarve, Portugal
Search
× Search


 
Arade Design Villas, Ferragudo, Algarve, Portugal


Arade Design Villas, Ferragudo, Algarve, Portugal

Objekt nr: PN09021

Land: Portugal
Område: Algarve

Ort: Ferragudo
Typ av fastighet:
  • Villa,

Pris: 505 000 €
Antal sovrum:
  • 3,


Nybyggda bostäder i Ferragudo, Algarve, Portugal
Längs kusten mellan Portimao och Carvoeiro ligger byn Ferragudo, en liten autentisk fiskeby, som ännu ej är förstörd av den kommersiella turismen. Denna charmiga by lever året runt och kallas ofta för den lilla portugisiska St Tropez och är den mest attraktiva fiskebyn i Algarve.

Arade Design Villas är beläget i denna pittoreska fiskebyn, med alla sina restauranger, barer och kaféer. Den ligger i mitten av Algarve och endast 30 min till Faro flygplats, 10 minuter till Lagoa och Portimão, 2 km från stränder, 5 minuter till Portimão Marina och nära till 12 golfbanor.

Det finns en kaj som går längs floden Arade i Ferragudo med restauranger där du kan äta nyfångad fisk och blicka över floden med sina färgglada och traditionella fiskebåtar.

Ferragudo har också ett stort torg perfekt för långa luncher och långsamma lata eftermiddagar i solen.

Arade Design Villas är nya privata bostäder, som ska byggas i den pittoreska byn Ferragudo, i ett lugnt område nära affärer.

Bostäderna består av 8 villor med tre sovrum, varav två har eget badrum, utrustat kök, vardagsrum med öppen yta, ett litet förråd och terrasser på bottenvåningen och första våningen.

Med utmärkt och elegant finish är villorna även utrustade med inbyggda garderober, trägolv i sovrummen, keramiska golvplattor i vardagsrum och kök, vitlackerade snickerier, tvåglasfönster med värmeisolering, högsäkerhetsdörr, multi vändbar luftkonditionering, solpaneler för vattenvärme, video intercom system med IP-teknik, grill, privat och stängd parkering med automatisk grind.

Det har också inbjudande utomhusutrymmen, som inkluderar en gemensam pool med ett grundare område för barn, ett solarium bredvid poolen och en trädgård med aromatiska örter.

2,5 km från stranden, 5 minuter från Marina de Portimão, 12 golfbanor inom en radie av 10 km, internationell skola 10 km från internationell skola och 70 km från Faros internationella flygplats.

Utmärkt alternativ som permanent- och fritidsbostad och med stor uthyrningspotential.

PN09021 Arade Design Villas, Ferragudo, Algarve, Portugal
Villa: 3 sov, 3 bad, Yta 154,8-172,6 kvm, terrass 83,2-101,5 kvm, pris 505 00-555 000 €
Tilltrde: september 2024

Golf
Algarve är en golfares paradis. Golfentusiaster kommer att hitta många golfklubbar inom kort avstånd, inklusive Penina Championship Course som ligger med 15 minuters bilresa. De två Pestana Golfbanor, Pinta och Gramacho är 10 min bort. Algarve är en av Europas främsta golf områden. Det finns för närvarande 35 banor inom av 10 mil.

Ferragudo
Längs kusten mellan Portimao och Carvoeiro ligger byn Ferragudo som ännu ej är förstörd av den kommersiella turismen. Denna pittoreska by är den mest attraktiva fiskebyn i Algarve.

Ferragudo är en gömd skatt i Algarve. Det är en orörd traditionell fiskeby med smala kullerstensgator, torget och hamnen. Under högsäsong finns det en festival varje vecka med levande musik på torget. Barer och restauranger ligger runt torget och stämningen är underbar. Den vackra floden Arade rinner direkt in i byn där lokala fiskare dagligen erbjuder färsk fisk och skaldjur till lokala restauranger.

Byns mycket pittoreska torg är omgivet av en mängd kaféer där du kan uppleva det verkliga portugisiska bylivet – här verkar tiden stå stilla. De vittvättade husen, små butikerna och traditionella restaurangerna som kantar kullerstensgatorna i den soldränkta byn skapar en perfekt kontrast mot det turkosa vattnet som omger byns tre sidor. Den medeltida fästningen Castelo de Sao Joao, som stolt blickar över byn är också värd en utforskning.

De historiska städer Portimao, Silves, Lagos och Faro ligger i närheten. Den portugisiska huvudstaden Lissabon ligger bara inom 2,5 timmar med bil. Mittemot Ferragudo ligger Portimão med sin marina och Praia da Rocha med ett spännande nattliv. Med motorvägen i Algarve är du inom en timmes bilresa till alla delar av Algarve. Vackra Sevilla och Lissabon ligger inom 2,5 timmes bilresa.

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:821

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest