Arade Villas, Ferragudo, Algarve, Portugal
Search
× Search


 
Arade Villas, Ferragudo, Algarve, Portugal


Arade Villas, Ferragudo, Algarve, Portugal

Objekt nr: PN09018

Land: Portugal
Område: Algarve

Ort: Ferragudo
Typ av fastighet:
  • Radhus,

Pris: 335 000 €
Antal sovrum:
  • 2,
  • 3,


Nytt modernt boende i Ferragudo, Algarve, Portugal
Längs kusten mellan Portimao och Carvoeiro ligger byn Ferragudo, en liten autentisk fiskeby, som ännu ej är förstörd av den kommersiella turismen. Denna charmiga by lever året runt och kallas ofta för den lilla portugisiska St Tropez och är den mest attraktiva fiskebyn i Algarve.

Arade Villas är beläget i denna pittoreska fiskebyn, med alla sina restauranger, barer och kaféer. Den ligger i mitten av Algarve och endast 30 min till Faro flygplats, 10 minuter till Lagoa och Portimão, 2 km från stränder, 5 minuter till Portimão Marina och nära till 12 golfbanor.
 

Det finns en kaj som går längs floden Arade i Ferragudo med restauranger där du kan äta nyfångad fisk och blicka över floden med sina färgglada och traditionella fiskebåtar. Ferragudo har också ett stort torg perfekt för långa luncher och långsamma lata eftermiddagar i solen.

Arade Villas består av radhus med 2 eller 3 sovrum, en trädgård med terrass och privat parkering. Njut av komforten i dessa ljusa hus med sina stora infällbara fönster och sin trädgård.

Det finns tre typer av radhus.
Den första har 2 sovrum på bottenvåningen varav ett med eget badrum, 2 badrum, samt en inredningsbar övervåning.
Den andra har 2 sovrum, 2 badrum plus ett kontor på bottenvåningen samt inredningsbar övervåning.
Det tredje har 2 sovrum, 2 badrum på bottenvåningen, varav ett sovrum med eget badrum. På övervåningen finns 1 sovrum, 1 kontor samt 1 badrum.

Radhusen har mysiga vardagsrum med fullt utrustade öppna kök. De har en trädgård med terrass och privat parkering. De har ett mysigt vardagsrum med fullt utrustat öppet kök. Sovrummen har många inbyggda garderober, golv i naturligt trä i sovrummen och keramiskt golv i vardagsrummet och köket, vitlackerade inredning, tvåglasfönster med värmeisolering, elektriska persienner, säkerhetsdörrar, intercom och förinstallation av luftkonditionering.

Fem minuter från den lugna och pittoreska byn Ferragudo, ligger Arade Villas på en hög höjd, väl beläget i område, i en lugn miljö, två kilometer från stränderna, fem minuter från småbåtshamnen i Portimão och flera golfbanor inom en radie av 10 kilometer.

PN09018 Arade Villas, Ferragudo, Algarve, Portugal
Radhus med inredningsbar övervåning: 2 sov, 2 bad, 1 kontor, yta 146,5 kvm, terrass 19,3 kvm, pris 335 000 €
Radhus med inredningsbar övervåning: 2 sov, 2 bad, yta 146,5 kvm, terrass 19,3 kvm, pris 340 000 €
Radhus: 3 sov, 3 bad, 1 kontor, yta 146,5 kvm, terrass 19,3 kvm, pris 385 000-430 000 €
Tillträde: juni 2023

Utmärkt val för permanent- eller fritidsbostad, med stor potential för uthyrning.

Golf
Algarve är en golfares paradis. Golfentusiaster kommer att hitta många golfklubbar inom kort avstånd, inklusive Penina Championship Course som ligger med 15 minuters bilresa. De två Pestana Golfbanor, Pinta och Gramacho är 10 min bort. Algarve är en av Europas främsta golf områden. Det finns för närvarande 35 banor inom av 10 mil.

Ferragudo
Längs kusten mellan Portimao och Carvoeiro ligger byn Ferragudo som ännu ej är förstörd av den kommersiella turismen. Denna pittoreska by är den mest attraktiva fiskebyn i Algarve.

Ferragudo är en gömd skatt i Algarve. Det är en orörd traditionell fiskeby med smala kullerstensgator, torget och hamnen. Under högsäsong finns det en festival varje vecka med levande musik på torget. Barer och restauranger ligger runt torget och stämningen är underbar. Den vackra floden Arade rinner direkt in i byn där lokala fiskare dagligen erbjuder färsk fisk och skaldjur till lokala restauranger.

Byns mycket pittoreska torg är omgivet av en mängd kaféer där du kan uppleva det verkliga portugisiska bylivet – här verkar tiden stå stilla. De vittvättade husen, små butikerna och traditionella restaurangerna som kantar kullerstensgatorna i den soldränkta byn skapar en perfekt kontrast mot det turkosa vattnet som omger byns tre sidor. Den medeltida fästningen Castelo de Sao Joao, som stolt blickar över byn är också värd en utforskning.

De historiska städer Portimao, Silves, Lagos och Faro ligger i närheten. Den portugisiska huvudstaden Lissabon ligger bara inom 2,5 timmar med bil. Mittemot Ferragudo ligger Portimão med sin marina och Praia da Rocha med ett spännande nattliv. Med motorvägen i Algarve är du inom en timmes bilresa till alla delar av Algarve. Vackra Sevilla och Lissabon ligger inom 2,5 timmes bilresa.

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:1571

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest