Baviera Homes, Caleta de Velez, Costa del Sol, Spanien
Search
× Search


 
Baviera Homes, Caleta de Velez, Costa del Sol, Spanien


Baviera Homes, Caleta de Velez, Costa del Sol, Spanien

Objekt nr: SN03008

Land: Spanien
Område: Cota del Sol

Ort: Caleta de Velez
Typ av fastighet:
  • Radhus,

Pris: 325 000 €
Antal sovrum:
  • 3,


Baviera Homes. Exklusiva radhus invid vacker golfbana!
Radhus vid golfbana i Caleta de Velez. Modern arkitektur med stora uteplatser, naturligt ljusinsläpp, öppen planlösning och smakfulla materialval. Med byggyta på 116 kvm, tre sovrum och två badrum.

Radhusen består av två plan i populärt läge vid Baviera Golf med bekväma avstånd till strand, båthamn, uteserveringar och shoppingcenter.

Interiören är utformad med öppna och ljusa utrymmen, med värme- och luftkonditionering, fullt utrustat kök. Dessutom finns möjlighet till en privat pool.

Caleta de Velez är ett omtyckt område med välskött golfbana och vackra bostadsområden. Här bor man nära strand, strandpromenad, uteserveringar och shopping. Den pittoreska kustorten Nerja nås inom en kvart med bil. Málagas storstadspuls och flygplats ligger en halvtimma bort. All närservice finns i Torre del Mar som ligger fem minuter bort med bil.

SN03008 Baviera Homes, Caleta de Velez, Costa del Sol, Spanien
Radhus: 3 sov, 2 bad, yta 116,10 kvm, pris 325 000-385 000 €
Tillträde: slutet av 2023

Bästa golfbanor i närheten av Torre del Mar
Baviera Golf avstånd 1,7 km antal hål 18 hål, 1 golfbana
Añoreta Golf avstånd 14,6 km antal hål 18 hål, 1 golfbana
Club de Golf El Candado avstånd 23,3 km antal hål 9 hål, 1 golfbana

Avstånd
- 35 minuter från Pablo Ruiz Picassos internationella flygplats och drygt
- 20 minuter från tågstationen Maria Zambrano, som förbinder Málaga - Madrid på bara 2 timmar och 30 minuter med höghastighetståg.
- 15 minuter från Nerja
- 5 minuter från golfbanan och Caleta de Vélez hamn
- en och en halv timme från Sierra Nevada's skidorter.

Caleta de Vélez
Här finner ni en genuin spansk by vid havet med en lång sandstrand och strandpromenad. Ca 35 minuter från Malaga flygplats och 15 minuter från Nerja.

Området har en vacker småbåtshamn med ett par mysiga barer och restauranger precis bredvid. Tidigt på morgonen precis när solen börjar komma upp syns byns egna fiskeflottor återkomma med båtarna fulla med nyfångad fisk som sedan säljs på de lokala fiskrestaurangerna. På lördagar anordnas en välbesökt marknad längs med huvudgatan med allt från lokala delikatesser till stånd med örter och godis samt kläder och husgeråd.

Vackra villor i andalusisk stil ligger på kullarna med utsikt över havet och det finns flera radhusområden med gemensam pool i området. För de golfintresserade finns Baviera golf, en 18-håls bana. Runt golfbanan har det byggts fina områden med lägenheter som har 2-4 sovrum med tillhörande poolområde och vackra trädgårdar.

Endast tio minuter bort med bil ligger Torre del Mar med ännu en lång strandpromenad med bra aktiviteter för hela familjen på sommaren. Allt ifrån tivoli och trampbilar till hoppborg i havet samt ute gym för föräldrarna på stranden.

I Torre del Mar finns också östra Costa del Sols största shoppingcenter El Ingenio samt vattenlandet Aquavelis.Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:657

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest