Sta. Maria 2, Lagos, Algarve, Portugal
Search
× Search


 
Sta. Maria 2, Lagos, Algarve, Portugal


Sta. Maria 2, Lagos, Algarve, Portugal

Objekt nr: PN08011

Land: Portugal
Område: Algarve

Ort: Lagos
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 455 000 €
Antal sovrum:
  • 2,
  • 3,


Priviligierat läge - nära centrum - nära stranden - nära den bästa service.
Sta. Maria ligger nära det historiska och vackra centrum av Lagos. Det ligger inom promenadavstånd från Lagos Marina och från Old Town, nära några av Algarves mest fantastiska stränder och populära golfbanor. Det är 1 100 meter från Marina, 900 meter från det historiska centret och 15 minuters promenad från stranden.
 

Med ett typiskt medelhavsklimat, har området underbart solsken större delen av året, och erbjuder i närheten en mängd attraktioner, historiska byggnader, restauranger, kultur etc. vilket kännetecknar denna region.

Detta projekt består av nybyggda lägenheter med 2 och 3 sovrum samt, fullt utrustade kök, badrum med golvvärme, luftkonditionering, veranda, swimmingpool, gym, bastu, centralt beläget i den vackra staden Lagos. Byggnaden kommer att bestå av 3 våningar och flera lägenheter har havsutsikt. Alla lägenheter har en parkeringsplats i garaget. Området är inhägnat och med elektronisk infart och omgiven av anlagd trädgård.

Lägenheterna erbjuder öppna planlösningar som leder till stora balkonger. Moderna kök som är fullt utrustade med integrerade apparater. Sovrummen har inbyggda garderober och badrum med modern finish. Design och finish är eleganta och moderna, med stora terrasser och särskild tonvikt på ett bra flöde av inomhus-utomhusliv.

Sta. Maria byggd efter högsta standard, kommer att vara en av de mest lyxiga fastigheterna i staden. Lägenheterna är lämpliga för både permanent, fritid och investering.

PN08011 Sta. Maria 2, Lagos, Algarve, Portugal
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 126,4 kvm, veranda 30,2–59,2 kvm, förråd, garage, pris 455 000– 830 000 €
Lägenhet: 3 sov, 2 bad, yta 150,75 kvm, veranda 59,35–81,5 kvm, förråd, garage, pris 510 000–980 000 €
Tillträde: mars 2024

Ingår: Luftkonditionering, Bastu, Solpaneler, Pool, Gym, Värme: Golv, Tvåglas fönster, Elektriska fönsterluckor, Parkeringsplats i gemensamt garage

Stränder i Lagos
Meia Praia, Praia da Batala, Praia do Pinhao, Praia Dona Ana, Praia do Camilo och Praia de Porto Mos

Golf
Det finns 6 golfbanor inom 5 till 20 minuters bilresa.
Boavista - 18 hål par 71 (bara 2 km bort med spa-faciliteter).
Palmares - 18 hål par 71 (ca 5 km).
Penina - 18 hål par 73 (samt 2 x 9 hål) (ca 12 km).
Pestana Alto Golf - 18 hål par 72 (ca 15 km).
Parque da Floresta - 18 hål par 72 (ca 15 km).
Morgado do Reguengo - 2 x 18 hål (ca 20 km).

Lagos
Lagos har blivit en av de allra populäraste semesterorterna i Algarve.  Och inte undra på. Här finns kilometervis med sanddyner insvepta i det lugna, varma vattnet och naturliga grottor som är urkarvade ur klipporna av havet, historiska monument som berättar historier om tidigare storhetsperioder, en modern marina, ett hektiskt nattliv, närbelägna golfbanor och ett stort antal barer och restauranger.

Centralt i Lagos ligger Lagos Marina som är en av de bästa och vackraste marinorna i hela världen. Lagos Marina ligger med gångavstånd till den pittoreska stadskärnan i Lagos som för två århundraden sedan var regionens huvudstad och hemmahamn för många upptäcktsresande som kartlade vägen till Indien. Längs kajen i marinan finns affärer, barer och restauranger och det är ett bra ställe att stanna och slappna av och bara titta på folklivet. Det finns en vänlig atmosfär runt denna plats och hela området är vackert anlagd.

Korsa bron över floden och du är på Avenida dos Descobrimentos med sin strandpromenad. Inom några minuter är du i centrum av den historiska staden Lagos ”Old Town” med affärer, restauranger, kaféer och barer och torg. Den gamla delen av staden med kullerstensgator och blomsterklädda torg har blivit vackert restaurerade.

Det finns långt över 100 restauranger i Lagos, från snackbarer till gourmetrestauranger. Många ligger i den gamla stadsdelen, men om du föredrar Lagos Marina så finns där ett bra urval av restauranger där du kan äta middag medan du beundrar den vackra båtarna förtöjda i Marinan.

Lagos är en mycket fin pittoresk stad som lever året runt. Här finns fina piazzor, torg där restauranger, caféer och affärer är öppna året runt. Nya och gamla byggstilar blandas i harmoni med snirkliga gränder. Dessutom är detta en fin hamnstad och bara ett stenkast från citykärnan ligger beachen med den gyllene sanden och Praia de Dona Ana (en av de mest fotograferade klipporna utmed Algarve kusten).

I Lagos är marknaderna på förmiddagarna en attraktiv träffpunkt. Här säljs framför allt färska råvaror som fisk, grönsaker och frukt. Det finns även andra marknader som säljer handgjorda produkter från området som till exempel handmålad keramik, tyger och läder.

Förutom att gå på marknader finns otroliga möjligheter för sporter som surfing, segling, vattenskidor och golf. De stora atlantvågorna lockar många surfare hit men man ska tänka på att både strömmar och vindar är mycket starka här vilket gör att det kräver stor erfarenhet av surfaren.Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:905

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest