Es Llaut, Cala Bona, Mallorca, Spanien
Search
× Search


 
Es Llaut, Cala Bona, Mallorca, Spanien


Es Llaut, Cala Bona, Mallorca, Spanien

Objekt nr: MN01018

Land: Mallorca
Område: Nordöstra

Ort: Cala Bona
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 276 000 €
Antal sovrum:
  • 2,


Es Llaut, nya lägenheter i Cala Bona på Mallorcas nordöstra kust.
Es Llaut ligger i Cala Bona, intill Costa de los Pinos, på Mallorcas nordöstra kust. Detta kustområde är känt för sina naturligt vackra vikar, vita sandstränder och kristallklart vatten. Det perfekta stället att tillbringa tid med familjen, vännerna och koppla av hemma.

Cala Bona och Costa de los Pinos erbjuder fantastiska, tysta sandstränder med kristallklart vatten där du kan delta i en mängd olika vattensporter på Mallorca.

Es Llaut har ett privilegierat läge, bara en kort promenad från stranden, småbåtshamnen och staden. Denna utveckling består av lägenheter med 2 sovrum med stora terrasser och trädgårdar, samt gemensam pool och anlagda områden. Alla bostäder har en utomhusparkeringsplats.

Omgivningen erbjuder ett brett utbud av tjänster som ger dig möjlighet att prova lokala delikatesser eller utforska området och njuta av trevliga cykelturer eller en runda golf på en av de närliggande banorna.

Bara 1 km från din nya lägenhet har du småbåtshamnen i Cala Bona med attraktiva restauranger och ett bra utbud av butiker. Son Servera är den närmaste traditionella staden Mallorca och kan nås på bara 5 minuter med bil.

Dessa bostäder med två sovrum erbjuder ett rymligt vardagsrum med ett integrerat kök och vetter mot terrassen. Denna konfiguration uppnår maximalt naturligt ljus och ger en känsla av rymd. Bottenvåningen har stora terrasser och privata trädgårdar. De övre våningarna har vacker fri utsikt från terrasserna.

I ditt nya hem:
• Individuell värmepump för effektiv varmvattenproduktion.
• LED-strålkastare med mycket låg energiförbrukning i hela bostaden.
• Mekaniskt förnyelsessystem för interiör med 3 hastigheter.
• Individuellt styrd luftkonditionering i varje rum.
• Kranar försedda med luftare för att minska effekten.
• Toaletter med dubbel spolningsteknik.

 I gemensamma områden:
• Förinstallation av laddstation för ett elfordon i varje parkeringsplats.
• Trädgårdsbevattning med droppsystem.
• Automatisk timer för utomhus- och poolbelysning.
• Regnvattentank för bevattning.
• Regenerering av grått vatten som ska användas för bevattning och WC-cisterner.

MN01018 Es Llaut, Cala Bona, Mallorca, Spanien
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 76,5 kvm, veranda 20,1 kvm, pris från 276 000 €
Lägenhet bottenvåning: 2 sov, 2 bad, yta 76,5 kvm, veranda 20,1 kvm, pris från 278 000 €
Tillträde 2023-10-02

Cala Bona ligger 70 km från flygplatsen i Palma de Mallorca. När du anländer till ön kan du vara på ditt nya hem vid havet på mindre än en timme.

Golfbanor:
Det finns 5 golfklubbar i närheten av Costa de los Pinos: 
- Golf son Servera, antal hål 18 
- Pula Golf, a antal hål 18
- Canyamel Golf, antal hål 18 
- Capdepera Golf, antal hål 18
- La Reserva Rotana Golf, antal hål 18

Cala Ratjada, Costa dels Pins, Cala Bona, Cala Millor,
Cala Ratjada ligger 14 km norr om Costa de los Pins. Söder om Costa de los Pins ligger Cala Bona (2 km) och Cala Millor (4 km).

Cala Ratjada
Cala Ratjada är den gamla fiskebyn som vuxit en del med turismen, men som behållit sitt ursprung och sin charm. Här har många mallorkiner länge haft sina egna sommarhus och det är fortfarande en av öns viktigaste fiskehamnar. Cala Ratjada ligger väl skyddat bakom Capdepera-udden, knappt sju mil från Palma stad. Landskapet runtomkring är grönt och frodigt, med böljade pinjeskogar, fina sandstränder och ett glittrande Medelhav.

Hamnstaden Cala Ratjada har båttrafik till de övriga öarna och är en mycket aktiv ort året om. Cala Ratjada har en romantisk fiskhamn och marina, trånga gator, gammal marknadsplats, restauranger, barer, caféer och nattliv. Här hålls en marknad på lördagar.

Den hästskoformade hamnen är en skön blandning av gammalt och nytt, lokalt och internationellt. Här samsas fiskebåtarna med yachter och utflyktsbåtar, som även går över till grannön Menorca. Riktigt klara dagar kan man faktiskt se över till Menorca och huvudstaden Ciutadella. Här händer det något nästan dygnet runt. Det är den bästa och mysigaste samlingspunkten, både för ett glas vin eller en kopp kaffe på eftermiddagen och för kvällens övningar på någon av de trevliga restaurangerna. I Cala Ratjada finns det gott om butiker och inbjudande restauranger, tapasbarer och musikbarer. 

Annars är den här kuststräckan mest känd för sina många fina stränder, badvikar och för det kristallklara badvattnet.

Costa de los Pins
Mindre sandstrand som ligger strax norr om Cala Bona. Välbesökt av lokalbefolkningen, då det är betydligt lugnare här än vid den populära Cala Millor-stranden. Hit tar du dig enklast med det lilla minitåget som stannar precis intill stranden.

Costa dels Pins som är ett exklusivt villaområde med både bofast befolkning och sommarturister. Här finns ett hotell, en enkel strand samt en 9-håls golfbana. Andra populära aktiviteter är bilsafari, ridning och go-kartbana.

Cala Bona 
Den lilla fiskehamnen Cala Bona ligger i direkt anslutning till Cala Millor. Under högsäsong tar du dig mellan orterna med ett litet tåg. I Cala Bona är det låg bebyggelse och ett lugnare tempo. Det är ett grönt och kuperat landskap, många passar på att utforska området med cykel och det är även populärt med bilsafari och ridning. 

Cala Bona är mindre och lugnare än Cala Millor. Cala Bona har en lite äldre bebyggelse och ett lugnare tempo. När solen går ner, flanerar man gärna längs den trivsamma strandpromenaden och kanske äter middag på en av de många restaurangerna eller för att ta en drink, titta på havet och kanske lyssna på lite jazz.

Cala Millor
Den moderna turistorten Cala Millor är separerad från sin mer lugna och traditionella granne Cala Bona med en liten stenig udde. Denna ort är utan tvekan det största turistområdet längs ostkusten.

Stranden är bland öns mest lockande och är nästan 2 km lång och 50 meter bred, långgrund och välskött med klart och fint vatten. Parallellt löper den bilfria strandpromenaden kantad av palmer och pinjeträd. Den är som gjord för långsamma strövtåg längs havet i solnedgången.

Längs gågatan ett kvarter längre upp, hittar du butiker, glassbarer, restauranger, musikbarer, gatuförsäljare och mycket annat som sätter färg på semesterlivet. För nattsuddare finns gott om barer och även ett par diskotek. De flesta affärerna är året runtbutiker, men som normalt passar på att ta en månads semesterpaus under vinterhalvåret.

Cala Millor och Cala Bona är två grannorter på Mallorcas östkust som mer eller mindre växt ihop. Mellan de båda orternas centrum är det inte mer än ett par kilometer och längs den bilfria strandpromenaden promenerar du på ca 20 minuter. Båda orterna ligger i en vacker vik, skyddade av udden Cap des Pinar i norr och Punta de Amar i söder. Bägge fina naturområden. Närmaste storstad är ”pärlstaden” Manacor (ca 20 km). Till Palma stad är det 68 km och till de berömda drakgrottorna i Porto Cristo, bara 6 km.

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:596

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest