La Almunia, Algarrobo Costa, Costa del Sol, Spanien
Search
× Search


 
La Almunia, Algarrobo Costa, Costa del Sol, Spanien


La Almunia, Algarrobo Costa, Costa del Sol, Spanien

Objekt nr: SN03006

Land: Spanien
Område: Costa del Sol

Ort: Algarrobo Costa
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 155 000 €
Antal sovrum:
  • 2,
  • 3,


Nyproduktion La Almunia med terrass och odlingslott
La Almunia är en ekovänlig nyproduktion i Algarrobo Costa med gemensamt poolområde, garageplats samt en privat odlingslott på ca 9x9 m där du kan odla egna grönsaker och exotiska frukter. Det blir totalt 84 lägenheter med 2 och 3 sovrum samt privat terrass. 

Markplanslägenheterna har egen trädgård, terrass samt en patio. Takvåningarna har rymliga terrasser på ca 45-67 kvm där man ser ut över havet. 

I La Almunia bor du 7-8 minuters promenad ner till havet och Algarrobo Costas långa strandpromenad med restauranger och barer. Stranden i Algarrobo har blivit tilldelade "Blue Flag". Algarrobo har även en mycket fin strandpromenad och det finns matbutiker, caféer och restauranger i närheten.

De miljövänliga lägenheterna finns med två eller tre sovrum och privat terrass. Det finns marklägenheter med stor privat trädgård samt penthouse med stora terrasser. I priset ingår garage och egen odlingslott. 

Området är inhägnat och erbjuder en stor gemensam saltvattenpool samt ett grönområde. 

På parkeringsplatserna är solcellerna monterade och agerar också som skydd för fordonen. Lägenheterna har en privat odlingslott på ca 9x9 m där du kan odla egna grönsaker och exotiska frukter.

SN03006 La Almunia, Algarrobo Costa, Costa del Sol, Spanien
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 74 - 88 kvm, pris 155 000 – 168 000 €
Lägenhet: 3 sov, 2 bad, yta 91 - 160 kvm, pris 187 000 – 193 000 €
Penthouse: 3 sov, 2 bad, yta 135 - 160 kvm, pris 245 000 - 250 000 €
Tillträde: 1:a kvartalet 2023

Avstånd
Velez-Malaga 8 km.
Malaga 32 km
Malaga flygplats 35 km

Algarrobo Costa
Algarrobo Costa är en genuin spansk by vid havet med en välskött strandpromenad och mysiga chiringuitos och tapasbarer. I grannorten Caleta de Velez finns en småbåtshamn samt en 18-håls golfbana där man kan spela golf året runt. Torre del Mar med en flera kilometer lång strand och palmkantad strandpromenad ligger ca 5 minuter bort med bil. Till Málaga flygplats är det endast 35 minuter med bil.

All närservice finns i området

Algarrobo är en stad med en morisk layout, inbäddat bland kullar, men med en strand och utsikt över Medelhavet. Ett besök i Algarrobo kommer inte att göra dig besviken: dess utsikter, dess stränder, dess karneval, dess flamenconatt.

Staden Algarrobo ligger på sluttningarna av två kullar som erbjuder, som en slags balkong, fantastisk utsikt över Medelhavet. Flera vandringsleder går genom de mest attraktiva platserna i området, såsom flodparkerna Río Algarrobo och Los Villares, los Lagos eller el Arroyo de los Perales.

Staden Algarrobo är uppdelad i två delar, inlandsdelen och kustdelen, som ligger 3 km från varandra. Inlandsdelen kallas vanligtvis "Algarrobo Pueblo" och är där stadshuset ligger. Kuststaden kallas "Algarrobo Costa". Den är uppkallad efter algarrobo (johannesbröd), med lång, mörk (när de är mogna) skida; johannesbröd används som sötningsmedel.

Den kustnära delen av staden är modernare än stadens andra del och har två magnifika stränder tillsammans med en bro och en strandpromenad.

Algarobo Costa var en gång en fiskehamn men är nu en turistort med många flerbostadshus och hotell. Kustorten Algarrobo-Costa ligger 8 kilometer öster om den populära semesterorten Torre del Mar. Playa de Algarrobo Costa har stor popularitet bland badare från olika länder. Speciellt under sommarmånaderna blir det ganska trångt, och du kommer att höra inte bara spanska utan även tyska, engelska och franska samtal mellan de många färgglada parasollerna.

Playa de Algarrobo Costa är en stenstrand med en härlig palmpromenad där du hittar flera restauranger, souvenirbutiker och kiosker. Du kan njuta av regionala fiskrätter på två chiringuitos precis på stranden. Algarrobo-stranden stranden består av småsten och mörk sand och är 800 meter lång, har en genomsnittlig bredd på 20 meter och har normalt måttliga vågor. Det har tilldelats Blå Flagg 2016-status, en av de viktigaste erkännanden som en strand kan få.
 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:871

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest