Green Homes II, Torre del Mar, Costa del Sol, Spanien
Search
× Search


 
Green Homes II, Torre del Mar, Costa del Sol, Spanien


Green Homes II, Torre del Mar, Costa del Sol, Spanien

Objekt nr: SN03002

Land: Spanien
Område: Costa del Sol

Ort: Torre del Mar
Typ av fastighet:
  • Villa,

Pris: 375 000 €
Antal sovrum:
  • 3,


Green Homes, mindre än 800 meter från stranden.
Green Homes är ett exklusivt projekt, som ligger i Torre del Mar på Costa del Sol. Moderna villor byggda på 350 kvm stora tomter och med en modern design och en hög energieffektivitet. 
 

Nyproduktionen Green Homes består av 6 energieffektiva parhus med modern arkitektur och 3 sovrum. Med en avantgardistisk design och med hög energieffektivitet för att uppnå maximal respekt för miljön. Interiören är utformad med öppna och ljusa utrymmen, med värme- och luftkonditionering, fullt utrustat kök. Dessutom finns möjlighet till en privat pool.

Perfekt läge nära den 4 km långa strandpromenaden, restauranger, köpcentrum och vattenlandet i Torre del Mar. Några minuter med bil till båthamnen och golfbanan i Caleta de Velez. 

Bästa golfbanor i närheten av Torre del Mar
Baviera Golf avstånd 1,7 km antal hål 18 hål, 1 golfbana 
Añoreta Golf avstånd 14,6 km antal hål 18 hål, 1 golfbana 
Club de Golf El Candado avstånd 23,3 km antal hål 9 hål, 1 golfbana

Avstånd
- 35 minuter från Pablo Ruiz Picassos internationella flygplats och drygt 
- 20 minuter från tågstationen Maria Zambrano, som förbinder Málaga - Madrid på bara 2
  timmar och 30 minuter med höghastighetståg. 
- 15 minuter från Nerja, 
- 5 minuter från golfbanan och Caleta de Vélez hamn
- en och en halv timme från Sierra Nevada's skidorter.

SN03002 Green Homes II, Torre del Mar, Costa del Sol, Spanien
Villa: 3 sov, 2 bad, yta 122,5-130,8 kvm, pris 375 000 – 430 000 €
Tillträde: 1:a kvartalet 2023.

Torre del Mar, Costa del Sol
Den trevliga staden Torre del Mar ligger vid kusten med mäktiga berg i bakgrunden. Staden är belägen 32 km öster om Málaga stad och drygt 40 km från Málagas internationella flygplats. Till Nerja är det bara ca 20 km.

Torre del Mar har en fantastisk, kilometerlång strandpromenad. Den breda och fina stranden är på vissa ställen handikappanpassad och det finns här och var tillgång till duschar. Längs med hela strandpromenaden hittar man trevliga fiskrestauranger, så kallade chiringuitos, där man kan njuta av nyfångad fisk och lokala rätter. I trakterna runt Torre del Mar odlar man avokado och mango och andra subtropiska frukter och högre upp i bergen finns stora vinodlingar. Området är berömt för sina goda söta viner gjorda på druvan Moscatel.

Det finns många intressanta utflyktsmål i närheten av Torre del Mar. Bara 5 km norrut ligger staden Veléz-Málaga med sin historiska pittoreska stadskärna och intressanta arkitektur, där man kan se kyrkor, palats och kloster i morisk och barock stil. Någon mil längre norrut upp mot bergen hittar vi en stor, vacker sjö och på bergssluttningarna ligger flera charmiga byar i andalusisk stil. Området är idealiskt för bergsvandringar! Man kan även besöka t ex grottorna i Nerja lite längre mot öster, eller varför inte åka skidor upp till 3 300 meter över havet i Sierra de Nevada, mindre än två timmar bort med bil!

Det finns ett stort och varierat utbud av trevliga restauranger, kaféer och butiker i Torre del Mar, och här hittar man också banker, postkontor, apotek, sjukhus, klädbutiker, polisstation, en liten saluhall och en välbesökt gatumarknad (varje torsdag). Mellan Torre del Mar och Vélez-Málaga ligger vattenparken Aquavelis och det stora köpcentret El Ingenio, med många klädbutiker, restauranger och biosalonger. Strax öster om Torre del Mar ligger trevliga Caleta de Vélez, som man kan säga är en förlängning av Torre del Mar. 

Den kända golfbanan Baviera Golf ligger i Caleta de Vélez, liksom en fiske- och nöjesbåtshamn.

Benajarafe är en charmig kustort som ligger ca 12 km väster om Torre del Mar, bara 20 km från Málaga stad (38 km till Málagas internationella flygplats). Här finns en mycket bred och fin strand och en strandpromenad där man hittar flera trevliga fiskrestauranger och även lekplatser för de små.

I Torre del Mar tar man sig smidigt runt med cykel eller lokalbussar, och det går regelbunden busstrafik till och från Málaga och de flesta mindre städerna och byarna på östra Costa del Sol.
 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:1167

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest