Port Blau, Port Verd, Mallorca, Spanien
Search
× Search


 
Port Blau, Port Verd, Mallorca, Spanien


Port Blau, Port Verd, Mallorca, Spanien

Objekt nr: MN01016

Land: Mallorca
Område: Östra Mallorca

Ort: Port Verd
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 425 000 €
Antal sovrum:
  • 2,
  • 3,


Port Blau, nya lägenheter i Port Verd, nära Costa de Los Pinos, östkusten på Mallorca
Port Blau-utvecklingen erbjuder ett privilegierat läge med direkt tillgång till havet precis utanför dörren.

Denna exklusiva utveckling består av lägenheter med 3 sovrum med privata terrasser, gemensamma trädgårdar och en stor pool.

Dessa exklusiva lägenheter har en perfekt sydostlig orientering och har ett rymligt vardagsrum som vetter mot terrassen och integrerar köket och vardagsrummet, samtidigt som de får maximal naturligt ljus och en känsla av rymd. Lägenheterna på bottenvåningen har rymliga terrasser och privata trädgårdar. Takvåningarna kommer att använda sin egen privata takterrass.

Lägenheterna är byggda enligt högsta standard och kommer att innehålla märkesvaror av armaturer och inredning. Lägenheterna är luftkonditionerade med tvåglasfönster och säkerhetsdörrar. Det finns också mark- och satellit- TV.

Port Blau ligger nära Costa de los Pinos på Mallorcas nordöstra kust. Denna kust erbjuder fantastisk naturskönhet med många vikar, vita sandstränder och kristallklart och lugnt hav. Det är en idealisk plats för ett familjevänligt, lugnt och avkopplande bostad.

Port Verd och Costa de los Pinos erbjuder häpnadsväckande och fridfulla sandstränder med kristallklart vatten för att utöva alla slags vattensporter.

Området erbjuder ett brett utbud av bekvämligheter: ger dig chansen att smaka på det lokala köket, utforska området med cykelturer eller dra nytta av de utmärkta golfbanorna runt.

Bara en kilometer söder om utvecklingen finns en fin hamn med ett bra utbud av restauranger och butiker.

Port Blau ligger bara 70 kilometer från Palma de Mallorcas flygplats. När du väl har anlänt till Mallorca kan du vara på din egen fastighet vid havet inom en timme.

MN01016 Port Blau, Port Verd, Mallorca, Spanien
Lägenhet bottenvåning: 3 sov, 2 bad, yta 108 kvm, veranda 24,5 kvm, pris från 425 000 €
Lägenhet: 3 sov, 2 bad, yta 108 kvm, veranda 14 kvm, pris från 440 000 €

Inkluderar: parkeringsplats, förråd, gemensam pool, hiss, gemensam trädgård, privat trädgård, solterrass, luftkonditionering

Golfbanor:
Det finns 5 golfklubbar i närheten av Costa de los Pinos: 
- Golf son Servera, antal hål 18, avstånd 900 m 
- Pula Golf, a antal hål 18, avstånd 3,6 km 
- Canyamel Golf, antal hål 18, avstånd 4,3 km 
- Capdepera Golf, antal hål 18, avstånd 7,4 km 
- La Reserva Rotana Golf, antal hål 18, avstånd 20,5 km

Cala Ratjada, Costa dels Pins, Cala Bona, Cala Millor, 
Cala Ratjada ligger 14 km norr om Costa de los Pins. Söder om Costa de los Pins ligger Cala Bona (2 km) och Cala Millor (4 km).

Cala Ratjada
Cala Ratjada är den gamla fiskebyn som vuxit en del med turismen, men som behållit sitt ursprung och sin charm. Här har många mallorkiner länge haft sina egna sommarhus och det är fortfarande en av öns viktigaste fiskehamnar. Cala Ratjada ligger väl skyddat bakom Capdepera-udden, knappt sju mil från Palma stad. Landskapet runtomkring är grönt och frodigt, med böljade pinjeskogar, fina sandstränder och ett glittrande Medelhav.

Hamnstaden Cala Ratjada har båttrafik till de övriga öarna och är en mycket aktiv ort året om. Cala Ratjada har en romantisk fiskhamn och marina, trånga gator, gammal marknadsplats, restauranger, barer, caféer och nattliv. Här hålls en marknad på lördagar. 

Den hästskoformade hamnen är en skön blandning av gammalt och nytt, lokalt och internationellt. Här samsas fiskebåtarna med yachter och utflyktsbåtar, som även går över till grannön Menorca. Riktigt klara dagar kan man faktiskt se över till Menorca och huvudstaden Ciutadella. Här händer det något nästan dygnet runt. Det är den bästa och mysigaste samlingspunkten, både för ett glas vin eller en kopp kaffe på eftermiddagen och för kvällens övningar på någon av de trevliga restaurangerna. I Cala Ratjada finns det gott om butiker och inbjudande restauranger, tapasbarer och musikbarer. 

Annars är den här kuststräckan mest känd för sina många fina stränder, badvikar och för det kristallklara badvattnet. 

Costa de los Pins
Mindre sandstrand som ligger strax norr om Cala Bona. Välbesökt av lokalbefolkningen, då det är betydligt lugnare här än vid den populära Cala Millor-stranden. Hit tar du dig enklast med det lilla minitåget som stannar precis intill stranden. 

Costa dels Pins som är ett exklusivt villaområde med både bofast befolkning och sommarturister. Här finns ett hotell, en enkel strand samt en 9-håls golfbana. Andra populära aktiviteter är bilsafari, ridning och go-kartbana.

Cala Bona 
Den lilla fiskehamnen Cala Bona ligger i direkt anslutning till Cala Millor. Under högsäsong tar du dig mellan orterna med ett litet tåg. I Cala Bona är det låg bebyggelse och ett lugnare tempo. Det är ett grönt och kuperat landskap, många passar på att utforska området med cykel och det är även populärt med bilsafari och ridning. 

Cala Bona är mindre och lugnare än Cala Millor. Cala Bona har en lite äldre bebyggelse och ett lugnare tempo. När solen går ner, flanerar man gärna längs den trivsamma strandpromenaden och kanske äter middag på en av de många restaurangerna eller för att ta en drink, titta på havet och kanske lyssna på lite jazz. 

Cala Millor
Den moderna turistorten Cala Millor är separerad från sin mer lugna och traditionella granne Cala Bona med en liten stenig udde. Denna ort är utan tvekan det största turistområdet längs ostkusten.

Stranden är bland öns mest lockande och är nästan 2 km lång och 50 meter bred, långgrund och välskött med klart och fint vatten. Parallellt löper den bilfria strandpromenaden kantad av palmer och pinjeträd. Den är som gjord för långsamma strövtåg längs havet i solnedgången.

Längs gågatan ett kvarter längre upp, hittar du butiker, glassbarer, restauranger, musikbarer, gatuförsäljare och mycket annat som sätter färg på semesterlivet. För nattsuddare finns gott om barer och även ett par diskotek. De flesta affärerna är året runtbutiker, men som normalt passar på att ta en månads semesterpaus under vinterhalvåret.  

Cala Millor och Cala Bona är två grannorter på Mallorcas östkust som mer eller mindre växt ihop. Mellan de båda orternas centrum är det inte mer än ett par kilometer och längs den bilfria strandpromenaden promenerar du på ca 20 minuter. Båda orterna ligger i en vacker vik, skyddade av udden Cap des Pinar i norr och Punta de Amar i söder. Bägge fina naturområden. Närmaste storstad är ”pärlstaden” Manacor (ca 20 km). Till Palma stad är det 68 km och till de berömda drakgrottorna i Porto Cristo, bara 6 km.

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:864

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest