Ikat, Ses Salines, Mallorca, Spanien
Search
× Search


 
Ikat, Ses Salines, Mallorca, Spanien


Ikat, Ses Salines, Mallorca, Spanien

Objekt nr: MN01015

Land: Mallorca
Område: Södra Mallorca

Ort: Ses Salines
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 260 000 €
Antal sovrum:
  • 2,


Nya lägenheter och duplex med 2-sovrum och stora terrasser.

Ikat ligger några meter från centrum av Ses Salines, på Mallorcas sydkust. Det privilegierade läget för den nya utvecklingen erbjuder magnifik utsikt över havet och ön Cabrera.

Det är ett exklusivt bostadskomplex med 23 enheter, som består av lägenheter på bottenvåningen med en privat trädgård och takvåningar med direkt tillgång till egen takterrass, samt duplex med trädgård och takterrass. Lägenheterna har 2 sovrum och 2 badrum samt en toalett i duplex och ett fullt utrustat kök.

Den pittoreska och traditionella byn Ses Salines ligger på Mallorcas sydkust, flankerad av långa sandstränder med fin vit sand och kristallklart vatten, som Platja Es Carbó, Es Caragol, Es Trenc, Ses Covetes och Sa Rapita.

Från dessa stränder kan du se ön Cabrera, sedan 1991 utsedd som en ”National Maritime-Terrestrial Park”, en av de mest spektakulära och överraskande enklaverna i Medelhavet.

Detta kustområde har förklarats vara av särskilt turistintresse på grund av dess naturliga attraktion och täcker ett område på mer än 1 500 hektar.

Denna imponerande kust erbjuder sina invånare och besökare möjligheten att njuta av en typisk Medelhavsmiljö med utsökta restauranger, traditionella lokala hantverksbutiker, Colonia de Sant Jordi, Sa Rápita Yacht Club.

MN01015 Ikat, Ses Salines, Mallorca, Spanien
Lägenhet bottenvåning: 2 sov, 2 bad, yta 90,25 kvm, veranda 8 kvm, trädgård 19,1 kvm, pris från 260 000 €
Lägenhet takvåning: 2 sov, 2 bad, yta 94,38 kvm, takterrass 58,22 kvm, pris från 285 000 €
Lägenhet Duplex: 2 sov, 2 bad, yta 110,63 kvm, takterrass 44,85 kvm, pris från 305 000 €
Tillträde juli 2022

Inkluderar: parkeringsplats, förråd, gemensam pool, gemensam trädgård, privat trädgård, solterrass, luftkonditionering, uppvärmning

Ses Salines, Mallorca

Ses Salines ligger mindre än 50 kilometer från flygplatsen Palma de Mallorca som har dagliga flyg från de flesta huvudstäder i Europa. När du anländer till Mallorca kommer du att kunna njuta av ditt hem vid Medelhavet inom bara 30 minuter.

Ses Salines är en liten stad och kommun som ligger i en av de vackraste delarna av sydöstra Mallorca. Denna anspråkslösa lilla plats är lätt att förbise, men har ledtrådar till öns rika historia med anor från bronsåldern. 

Ses Salines är en av de närmaste städerna till "Cap de Ses Salines", som är den sydligaste punkten på ön Mallorca. 

Detta område har en lång tradition av jordbruk som fortfarande finns kvar. Den här staden är till stor del bostadshus och behåller mycket av forntidens charm, vilket gör den till ett bra val om du vill uppleva autentiska, lantliga Mallorca. 

Tillsammans med den närliggande staden Colonia Sant Jord uppskattades Ses Salines för produktion av salt, särskilt av de invaderande romarna. Stadens namn härrör från denna aktivitet och betyder bokstavligen ”saltkälla”. Firandet äger fortfarande rum idag för att hedra denna lokala tradition. 

Saltpannorna utgör idag också livsmiljön för många olika typer av fåglar, vilket gör den till en fristad för fågelskådare från hela världen. 

Naturälskare kommer också att njuta av detta område eftersom det har utsetts till ett "område av särskilt naturskönt och lantligt intresse". Den naturliga skönheten i Ses Salines är svår att slå på grund av den robusta kusten och kontrasten mellan skogar och plattmarker. 

På denna idylliska plats kommer du att kunna smaka på den lokala gastronomin, dess viner och dess kultur. Du hittar ett varierat utbud av olika restauranger med både traditionella och internationella rätter, kända vinbarer och olika erbjudanden.

Om du är en av dem som njuter av havsutsikten, erbjuder detta område också ett brett utbud av restauranger vid havet i Colonia de Sant Jordi, bara 5 kilometer från ditt hem. Där kan du njuta av långa promenader på Es Trenc-stranden till Sa Rápita eller från Es Carbó till Cap Salines-fyren. Vi rekommenderar de magiska solnedgångarna över Medelhavet.

Colònia de Sant Jordi erbjuder också ett oändligt antal möjligheter för dig att utöva din favoritvattensport. Du hittar segelskola, vindsurfing, kitesurfing. Du kan också njuta av en spektakulär resa till ön Cabrera eller göra äventyr längs kusten och dess imponerande stränder i din egen båt.

Dessutom väntar utmärkta golfbanor på dig nära ditt hem, på bara 30 minuter kan du nå golfbanorna Vall D’Or, Maioris och Son Antem.

Ses Salines är också en idealisk miljö för cykelälskare. Södra kusten anses vara den perfekta utgångspunkten för imponerande cykelleder runt Mallorca, ett idealiskt resmål för denna sport.Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:823

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest