Compass, Cala D’Or, Mallorca, Spanien
Search
× Search


 
Compass, Cala D’Or, Mallorca, Spanien


Compass, Cala D’Or, Mallorca, Spanien

Objekt nr: MN01014

Land: Mallorca
Område: Östra

Ort: Cala D’Or
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 310 000 €
Antal sovrum:
  • 2,


NYBYGGDA LÄGENHETER I CALA D’OR, MALLORCA
Cala D’Or ligger på Mallorcas östkust 65 kilometer öster om Palma. Namnet betyder ”den gyllene viken” och orten gör verkligen skäl för sitt namn med en exklusiv marina och fem vackra vikar där man kan sola och bada. Med fantastiska möjligheter till sol och bad och en lugn och härlig atmosfär är det lätt att finna ro i detta natursköna paradis.

Cala d´Or, en modern turistort med en en fantastisk marina och pittoreska fiskehamnar och otaliga fantastiska vackra vikar som Cala Mondragó, förklarad som nationalpark, Calo d´Es Pou, Cala Esmeralda, alla med härligt kristallklara vatten. Du kan också vandra runt i den vackra staden som har massor av gågator och ett stort utbud av butiker, mindre affärer, restauranger, terrasser och barer där du också kan njuta av den vänliga atmosfären på kvällarna.

På kort avstånd ligger Vall d´Or 18-håls golfbana, där du kan testa dina drive- och puttkvalitéer.

Compass är en ny och fantastisk utveckling i Cala d'Or. Compass, består av lägenheter med 2 sovrum, 2 badrum, med tillgång till en terrass eller balkong från båda sovrummen och naturligt ljus i båda badrummen. Ligger på gångavstånd till marinan Cala d'Or och centrum samt nära fina stränder.

Compass ligger bara några meter från Cala D´Or Marina och den berömda yachtklubben, en exceptionell plats för alla som älskar nautiska aktiviteter och där du kan njuta av den utsökta medelhavsmat som finns på de många prestigefyllda restaurangerna och charmiga terrasserna.

Compass är en utveckling med arkitektur i Medelhavsstil och övervägande i vit färg. Komplexet är omgivet av stora trädgårdar med inhemska växter och två gemensamma pooler där du fullt ut kan njuta av det behagliga klimatet på ön. Till varje lägenhet finns en utomhusparkeringsplats.

Lägenheterna på bottenplan har stora terrasser med privat veranda och en trädgård för privat bruk. Alla lägenheter kan njuta av de många terrasserna och den vackra utsikten över landskapet, anlagda gemensamma trädgårdar, pooler och några med utsikt över hamnen.

Dessa moderna lägenheter har hög standard på utrustningen är byggda enligt de nya europeiska standarderna för konstruktion som ger såväl maximal ljudisolering som isolering.

MN01014 Compass, Cala D’Or, Mallorca, Spanien
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 61,35 kvm, terrass 17,25 kvm, pris 310 000 – 380 000 €
Lägenhet med trädgård: 2 sov, 2 bad, yta 61,35 kvm, terrass 17,25 kvm, trädgård 80 kvm, pris 335 000 – 355 000 €

Tillträde: september 2024
Inkluderar: parkeringsplats, förråd, gemensam pool, hiss, gemensam trädgård, privat trädgård, luftkonditionering, uppvärmning

Cala d'Or
I sydost cirka 17 minuter söder om Porto Cristo ligger orten Cala d’Or, som med alla sina vackra havsvikar och små gröna kullar är bland det vackraste på Mallorcas östkust.

Husen i den gamla delen av Cala D’or skiljer sig från andra delar av Mallorca. De är byggda i den klassiska Ibizastilen, dvs med vita fasader. Centrumdelen av Cala D’or har en bilfri zon där det finns ett brett utbud av butiker, restauranger, barer och caféer.

Cala D’or är känd för sin vackra marina i Cala Llonga. Marinan ligger väl skyddad från havet och är väldigt populär bland båtfolk. I marinan finns det gott om exklusiva båtar och jakter att titta på. Det finns även ett brett utbud av bra restauranger i marinan. Det flesta restaurangerna är specialiserade på fisk och skaldjur och maten är av hög kvalité. I marinan finns även mysiga barer och trendiga modebutiker. I centrum är maten oftast lite billigare än i marinan och utbudet är brett. Här finns det spanska, italienska, mexikanska, indiska, kinesiska och brittiska restauranger samt snabbmat.

Nattlivet i Cala D’or är lite lugnare än på många andra orter på Mallorca, men det är inga problem att hitta barer och nattklubbar. Det mesta av nattlivet finns koncentrerat till Cala D’Ors centrum och marinan nere i Cala Llonga.

Badorten består av flera små vikar, Cala Ferrera, Cala Esmeralda, Cala Serena, Cala Gran och Cala Llonga. Dessa små vikar var förr fiskehamnar men har allteftersom exploaterats och är numera renodlade badvikar eller marinor.

Den stora marinan i Cala d`Or med 600 stycken hamnplatser är väldigt vacker och ligger väl inbäddad i en stor vik där allt från lyxyachter till mindre motorbåtar får plats. Utmed hamnpromenaden ligger restauranger och caféer tätt och både utbud och kvalitet på maten är ganska bra. Här sitter ni och kikar på folk och båtar med ett glas cava i näven.

Cala d`Or är ett paradis för dykare och snorkling då vattnet blir djupt fort och sikten i det turkosblåa vattnet utmärkt. Grottor och fiskar finns det gott om och ni kan lätt finna en dykinstruktör om ni vill prova på. En båttur är också att rekommendera oavsett om ni tar en turistbåt med glasbotten eller om ni föredrar att segla själva med en chartrad segelbåt. Östkusten är otroligt vacker och det finns ännu fler vikar, stränder och grottor att upptäcka med båt som annars är svåra att nå med antingen bil eller till fots.

Om ni gillar att vandra så passa på att göra det i Mondrago Natural Park. Detta är ett naturreservat med fantastiska klippor, vita stränder med klarblått vatten och ett bergigt landskap perfekt för fågelskådning, klättring och just vandring. Det finns två stränder här som ni inte får missa, S`Aramador beach och Mondrago beach. Ta gärna en tur till den pittoreska och underbara hamnen Porto Petro och njut av livet på en av uteserveringarna.
 

 

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:3021

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest