Cosmo Residences, Paralimni, Cypern
Search
× Search


 
Cosmo Residences, Paralimni, Cypern


Cosmo Residences, Paralimni, Cypern

Objekt nr: CN03009

Land: Cypern
Område: Famagusta

Ort: Paralimni,
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 130 000 €
Antal sovrum:
  • 1,
  • 2,


Cosmo Residences.

En lyxig modern utveckling i ett eftertraktat läge kommer att göra detta projekt väldigt tilltalande för de som söker permanent bostad eller en elegant semesterlägenhet. Unikt i både design och kvalitet finns denna exklusiva bostadsutveckling i hjärtat Paralimni, gångavstånd till affärs-och kommersiella centrum av staden

Läget är den viktigaste faktorn som gör Cosmos Residence så ett tilltalande val. Paralimni har klassificerats som kärnan på östkusten de senaste åren från ett landsbygdssamhälle till en progressiv stad, med en mängd affärer, banker, kontor, butiker och restauranger. Cosmos Residence ligger i ett centralt läge för alla dessa bekvämligheter, med enkel tillgång till allt som Paralimni har att erbjuda. Trots att popularitet och efterfrågan har orsakat expansion i staden, har den lyckats behålla sina rika kulturella traditioner och huvudtorget har fortfarande kaféer och kyrkor, vilket återspeglar den gamla byns egenskaper med den moderna utvecklingen av moderna kaféer och restauranger.

Cosmo Residences består av 86, rymliga lägenheter med ett och två sovrum. 
Lägenheterna har luftkonditionering, dubbelglas och energieffektiv design och konstruktion samt ett fullt utrustat kök, elektriska apparater och badrum.Det finns gemensam pool och anlagda trädgårdar samt privat parkering.

 

CN03009 Cosmo Residences, Paralimni, Famagusta, Cypern

Lägenhet: 1 sov, 1 bad, yta 65 kvm, veranda 6,5 kvm, pris 130 000 € + VAT

Lägenhet: 2 sov, 2 bad, yta 86 kvm, veranda 18–20,7 kvm, pris 172 000 € + VAT

Tillträde: maj 2020

 

Paralimni

Mellan Ayia Napa och Fig Tree Bay ligger den lilla orten Paralimni som är trevlig ort att besöka. Tar du dig till Town Hall så är det bara att välja en gata att strosa ner för. Här kan du sitta på torgkaféet och se folk passera förbi. café och ta en kopp kaffe eller varför inte gå en shoppingrunda i de många butikerna. Här är det lätt att urskilja vilka som är turister och vilka som är bosatta. Bredvid torget hittar du tre kyrkor i rad, den äldsta kyrkan är från 1200-talet innehåller ett litet bysantinskt museum. Kyrkorna är öppna och det är gratis inträde.

 

Paralimni är en betydelsefull stad i den sydöstliga delen av Cypern med drygt 11 000 invånare. En stor del av befolkningen jobbar i det hektiska nattlivet på Ayia Napa. Paralimni är något av en fristad och är ett ypperligt resmål för de turister som längtar efter en lugn semester under tiden som de bekantar sig med landets kultur. Speciellt berömd är den östra kusten för sitt turkosa vatten, underbara vita stränder och djupa vikar med bergformationer som besöks av dykare från hela världen.

Trots att popularitet och efterfrågan har orsakat expansion i staden, har den lyckats behålla sina rika kulturella traditioner och huvudtorget har fortfarande kaféer, tavernor och kyrkor som återspeglar egenskapen hos den gamla byn, men med en modern twist av kaféer, affärer, internationella restauranger och butiker.

 

Paralimnis centrala läge gör det till en utmärkt bas med enkel räckvidd till alla områden. De kosmopolitiska orterna Protaras och Ayia Napa och Kapparis, där några av de bästa stränderna på Cypern finns, ligger en kort bilresa bort, medan Larnaca och dess internationella flygplats ligger bara 35 minuters bilresa från staden.

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:1859

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest