Dalt de Sa Rapita, Mallorca
Search
× Search


 
Dalt de Sa Rapita, Mallorca


Dalt de Sa Rapita, Mallorca

Objekt nr: MN01009

Land: Mallorca
Område: Södra

Ort: Sa Rapita
Typ av fastighet:
  • Villa,

Pris: 485 000 €
Antal sovrum:
  • 3,


Bostadsområdet Dalt de Sa Rápita, Mallorca (sydkusten), Spanien.

Dalt de Sa Rapita ligger i den pittoreska fiskebyn Sa Rápita på sydöstra Mallorca 35 km från Palma varav 22 km är motorväg och 13 km bra väg. Det tar endast 25 minuter med bil. Området är naturskyddat och helt oförstörd av turister. I närheten ligger Mallorcas mest berömda och finaste sandstrand Es Trenc och det finns ett komplett utbud av service, inklusive stormarknader, apotek, banker etc. och är idealisk som semesterbostad eller permanentbostad.

Det exklusiva bostadsområdet Dalt de Sa Rápita ligger bara drygt en kilometer från strand och Sa Rápitas segelklubb. Det består av moderna och minimalistiska villor som har designats med en öppen planlösning för att effektivisera ytor och erbjuda maximal komfort.

Området ligger nära till flera golfbanor, bara 20 minuter bilfärd i från ditt hus finner du golfbanorna Vall D’Or, Maioris o Son Antem. Området är även ett idealt område för cyklister då Sa Rápita är utgångspunkt för ett flertal cykelvänliga turistleder som går genom Mallorca.


Villorna har 3 sovrum och 3 badrum, fullt utrustat kök samt tvättstuga, vardagsrum och matrum med förberedd installation för öppen spis, rymliga terrasser och trädgård. Tomten har även en privat parkering samt förråd.


Som tillval finns: privat pool, golvvärme, luftkonditionering, garage, öppen spis, etc. Bostäderna är konstruerade enligt ny europeisk byggnadsstandard med maximalt ljud och värmeisolering.

MN01009 Dalt de Sa Rapita, Mallorca
Villa: 3 sov, 3 bad, yta 139,9 kvm, veranda 44,4 kvm, tomt 501,9–752,4 kvm, pris 485 000 – 602 000 €.
Tillträde: maj 2020.

Ingår: parkeringsplats, förråd, privat trädgård, tvättstuga, luftkonditionering, uppvärmning

Sa Rapita 

I syd cirka 35 minuter sydost om Palma ligger området som uppskattas av de som vill undvika stora folkmängder och söker lugn och avkoppling.

Mellan Sa Rapita och Colonia de San Jordi hittar du den längsta och mest spektakulära stranden på Mallorca, Es Trenc. Stranden, som är ett naturreservat, har klart turkosblått vatten och vit finkornig sand och är över fem kilometer lång. På en udde ligger turistorten Sa Rapita, omgiven på båda sidor av attraktiva sandstränder. I Sa Rapita finns marina och även mycket bra restauranger längs kusten. I de vackra marinorna i Sa Rapita och i S’Estanyol träffas gärna lokalbefolkningen. Pröva gärna en söndags lunch på någon av deras restauranger. God mat och familjärt.

Detta är området för dig om du tycker om vattensporter som windsurfing, snorkling och simning. Året om kan man njuta av långa promenader längs stranden. Från Mallorcas sydostspets Cap de Salines startar en cirka 20 minuter lång promenad västerut till den fantastiska sandstranden Platja des Carcacol, vilken man endast kan nå per fot.

I Colonia de San Jordi finns restauranger, butiker, nattaktiviteter och lokal marknad varje onsdag. Här startar även båtturer till naturparken på Cabreraöarna som har en underbar och skyddad undervattensvärld och även den berömda blå grottan.

Längre inåt land ligger Campos, en lugn landsbygdsstad som lever upp på lördagar, vilket är marknadsdagen. Det är en vänlig plats i lantlig miljö med många intressanta butiker, restauranger och utmärkta bagerier såsom det berömda Pomar-bageriet. Här och på restaurangerna längs kusten hålls ofta jazzkonserter. I området finns en golfbana.

I syd finns ett stort urval av stränder. Öns bästa strand är Es Trenc med fem kilometer vit sand och blått hav omgivet av sanddyner och naturpark. Platja d’es Dolc intill Colonia de Sant Jordi är den första av en rad attraktiva stränder, så som Es Caragol, som man kan nå till fots.

Denna fantastiska kustlinje erbjuder sina invånare och besökare möjligheten att njuta av en autentisk medelhavsmiljö med utsökta restauranger, butiker som säljer lokala hantverk, Sa Rápitas Segelklubb, m.m.

 

485000Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:1981

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest