The Place, Funchal, Madeira, Portugal
Search
× Search


 
The Place, Funchal, Madeira, Portugal


The Place, Funchal, Madeira, Portugal

Objekt nr: PN20001

Land: Portugal
Område: Madeira

Ort: Funchal
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 240 000 €
Antal sovrum:
  • 1,
  • 2,
  • 3,


The Place, Funchal, Madeira
The Place ligger i staden Funchal på ön Madeira.Ön Madeira är ett perfekt resmål om man vill uppleva fantastisk natur, god mat, behagligt klimat och avkoppling.Madeira är ön som anses ha världens bästa klimat.

The Place är beläget i området Virtudes som ligger 5 minuter från Funchal centrum. Denna utveckling har ca 5 000 m² trädgård med två pooler och stort solarium.

Det är t
vå individuella byggnader. Byggnaderna kännetecknas av stora ytor, moderna linjer, mycket generösa trädgårdsområden och två pooler.Det är prestigefyllda byggnader med modern arkitektur och väldesignade ljusa inre utrymmen.

Lägenheter finns med 1, 2 och 3 sovrum, nära all service, skolor och sjukhus. Alla lägenheter har en fantastisk utsikt över staden Funchal.

 

PN20001 The Place, Funchal, Madeira

Lägenhet: 3 sov, 2 bad, yta 130–157 kvm, veranda 9–27,8 kvm, pris 345 000–365 000

Tillträde september 2020.

 

Madeira

Den subtropiska ön Madeira är belägen ute i Atlanten, ca 90 mil sydväst om Algarve och ca 60 mil väster om Afrikas kust. Madeira är känt som Atlantens pärla tack vare sin vackra blomning året runt och är Europas mest återbesökta ö-destination. Madeira är ca 58 km lång, ca 22 km bred och har flera höga bergstoppar och en otroligt vacker kust.

Madeira är en otroligt charmig ö året runt där medeltemperaturerna tenderar att variera mellan 20–25 grader något som gör ön till en ledande destination för vintersol.

Häpnadsväckande 60 % av Madeira är ett unikt reservat klassificerat av UNESCO som världsarv. På Madeira är du omringad av naturen med en lummig subtropisk känsla, dramatiska berg och härliga levadavandringar. Ön har en unik flora och en sådan mängd med blomster och växter att den fått ryktet att vara en trädgårdsmästares paradis.

På Madeira finns inga naturliga sandstränder, men däremot otroliga stränder med svarta lavastenar. Dessa är idealiska för sol och bad, men det finns även anlagda sandstränder med importerad sand. Vattnet kring Madeira är klart och fint och inbjuder till flera aktiviteter som dykning, segling och simning.

Den längsta stranden på Madeira är Praia Formosa som är en lavastrand. Stranden är belägen väster om huvudstaden Funchal och erbjuder förutom sol och bad även lekparker, restauranger, omklädningsrum med flera aktiviteter.

Madeira är ett riktigt vandringsmecka, här finns en rad olika leder för både nybörjare och vandringsproffs. Det vanligaste är att man vandrar utmed levadorna, Madeiras gamla bevattningssystem. Även om man aldrig har vandrat förut, så bör man prova när man väl är på Madeira. I stort sett alla vandringsleder bjuder på helt otroliga vyer och kommer garanterat ge ett minne för livet.

Funchal

Huvudstaden Funchal ligger på öns sydkust i en vacker vik omringad av höga, grönklädda berg och djupa dalar och har drygt 100 000 invånare. Staden har anor tillbaka till 1400-talet, vilket är synligt i den vackra arkitekturen med kullerstensgator, pittoreska gränder, storslagna katedraler och kyrkor.

Funchals fantastiska bukt och bergen runt omkring gör staden till en av Portugals vackraste. Funchal har fått namn efter örten fänkål, eller ”funcho”, som man fann när ön upptäcktes. I dag använder man den här örten till att göra en sorts typiska karameller som kallas rebuçados de funcho och som kan köpas överallt på ön. Funchal är en fräsch och modern stad som förr i tiden var Madeiras viktigaste hamn för sjöfart, men nu lägger mest kryssningsfartyg till här.

Den kosmopolitiska huvudstaden Funchal är utrustad med ett stort antal restauranger, kaffebarer och moderna köpcentra och till skillnad från många andra destinationer är det stora utbudet av faciliteter öppet året runt något som garanterar en utmärkt livsstil.

 

Huvudstaden Funchal har många otroliga sevärdheter att bjuda på, särskilt vad gäller arkitektur, historia och kultur. Tack vare stadens lilla storlek har man bekvämt gångavstånd till allt ifrån museer, gallerier och marknader. Den magnifika katedralen Sé är ett måste att besöka, liksom marknaden Mercado dos Lavradores.

 

Funchal är egentligen skäl nog att besöka Madeira. Staden har vacker arkitektur med hus från 1400-talet blandat med modern bebyggelse. Här kan du strosa runt bland ljuvliga parker och kullerstensgator, kika in i historiska gränder, katedraler och kyrkor, besöka spännande museer, restauranger och caféer och spendera timmar på den lokala marknaden Mercado dos Lavradores som ligger mitt i den gamla stadsdelen.

 

Staden är inbäddat i en stor naturlig amfiteater, mot den blå Atlanten med bakgrund av dramatiska berg. Beläget i den fantastiska södra Madeira, på sin soligaste kust mitt bland bananplantager och underbara trädgårdar där blommorna blommar året runt.

En anmärkningsvärd detalj är att kriminaliteten på orten är i stort sett obefintlig.

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:1404

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2022 Utland Invest