Tagus Bay, Alcochete, Lissabon
Search
× Search


 
Tagus Bay, Alcochete, Lissabon


Tagus Bay, Alcochete, Lissabon

Objekt nr: PN09012

Land: Portugal
Område: Lissabon

Ort: Alcochete
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 210 000 €
Antal sovrum:
  • 1,
  • 2,
  • 3,
  • 4,


TAGUS BAY - Njut av magiska solnedgångar och magnifik utsikt över floden och Lissabon.

Tagus Bay, är ett privat lyxigt bostadsområde med en magnifik utsikt över Lissabon och Tagus. 

 

Tagus Bay ligger i byn Alcochete, precis vid avfarten av Vasco da Gama-bron på Tejos södra strand, 20 minuter från Lissabon och flygplatsen och 30 minuter från stadens centrum. Det ligger i utkanten av naturreservatet och vid floden Tejos mynning. I närheten finns stränder, salta våtmarker, natur, golfbanor, kultur och en utmärkt restaurang. Den historiska staden Alcochete erbjuder alla nödvändiga bekvämligheter (shopping och tjänster). Alcochete är känt och välkänt för lugn och traditionell gastronomi. Omgiven av naturreservat. 
 
Tagus Bay är ett bostadsområde vid floden Tejo med all service. Byggnaden har bara tre våningar med lägenheter från 1 till 4 sovrum, stora terrasser och utsikt över floden Tejo och Lissabon. Här kan du njuta av den unika solnedgången från din terrass.

Det omgivande landskapet är unikt och närheten till vattnet är både rogivande och uppfriskande, njut av ljudet från floden och naturen, detta projekt är en trivsam oas för både kropp och själ och du är på gångavstånd till stadens historiska centrum.

Med mer än 500 års historia erbjuder Alcochete alla nödvändiga bekvämligheter och service (shopping och tjänster) och ett brett utbud av fritidsaktiviteter (restauranger, vattensporter, natur och ridsport) och den största outlet shopping i Europa. 

Utmärkt infrastruktur, exklusiv minibuss till Lissabon centrum och med bara några minuter från Vasco da Gama-bron får du direkt tillgång till motorvägsförbindelser till Algarve (söder), Porto (norr) och Spanien (öst).

 

PN09012 Tagus Bay, Alcochete, Lissabon             

Lägenhet: 1 sov, yta 58 kvm, veranda 15,6 kvm, pris 210 000 – 217 000 €

Lägenhet: 2 sov, yta 102 – 110 kvm, veranda 30 – 108 kvm, pris 345 000 – 405 000 €

Lägenhet: 3 sov, yta 125–140,5 kvm, veranda 44 – 91 kvm, pris 420 000 – 485 000 €

Lägenhet: 4 sov, yta 154 kvm, veranda 44 kvm, pris 560 000 – 570 000 €

Lägenhet med takterrass: 3 sov, yta 142-164 kvm, veranda 38 – 52 kvm, takterrass 114 – 131 kvm, pris 645 000 – 740 000 €

Tillträde: september 2020

Antal våningar 3, reception, fullt möblerade, gemensam pool, garage, lekplats, luftkonditionering, videoövervakning, hiss, elektrisk grind, wifi, säkerhetsdörrr, lekrum, designad trädgård. Direkt tillgång till stranden Praia dos Moinhos och beach club. Nära till Freeport Outlet Alchochete som är Europas störta outlet.


Avstånd

Montijo 5,7 km

Moita 11,6 km

Barreiro 14,3 km

Lissabon 16,1 km

Seixal 17,8 km

Almada 19,1 km

Odivelas 19,7 km

Loures 19,7 km

 

Alcochete.
Orten på andra sidan Vasco da Gama-bron väcktes bryskt till liv när den nästan 13 kilometer långa bron öppnades lagom till Expo 98. Sedan dess har Alcochete förvandlats till en charmig småstad med gågator och krogar och utsikt mot storstaden.


Stadens centrum, Gamla Alcochete, är en av de trevligaste delarna av staden, med kullerstensgator och en känsla av att vara "i en annan värld" jämfört med den moderna delen av Alcochete. De gamla husen i Alcochete är helt enkelt minnesvärda och de är många i den gamla byn. Deras arkitektoniska stil är gammal traditionell portugisisk stil som går tillbaka till tidigt 1800-tal.


Förutom ett stort antal bra restauranger och den gamla kyrkan i centrum ingår också den vackra Rossio trädgården samt ett antal trevliga uteserveringar och barer, perfekt att njuta av under de soliga dagarna i Portugal. Alcochete är också födelseplatsen för en av de viktigaste kungarna i Portugals historia - D. Manuel I. Under hans regeringstid blomstrade Portugal och växte i internationella makt.


Ett anmärkningsvärt inslag är bristen på butiker. Detta beror på Europas att största outlet, Freeport Outlet, ligger vid infarten till byn. Avsaknaden av "turister" till denna del av Lissabon har inneburit att Alcochete har behållit mycket av sin ursprungliga charm. Det finns några stora golfbanor i närheten där den fantastiska 36 håls Ribagolfe ligger bara 20 minuter från byn.

Strandpromenaden/marinan är en favoritplats och härifrån kan man, under en klar dag, ha en fantastisk utsikt över gamla och nya Alcochete, Lissabon och Ponte Vasco da Gama, den längsta bron i Europa.


Vid rådhuset är det möjligt att boka en tur i den traditionella båten "Alcatejo". Resan tar dig till naturreservat, och är mycket avkopplande och ger olika vyer av staden. Här finns många olika fågelarter och det är mycket populärt bland fågelskådare. Vid delar av floden Tejo känns det nästan som man seglar i öppet hav.


I nästan hela Ribatejo, Alcochete föder man upp hästar och tjurar och invånarna njuter av "Festa Brava" (festivalen för att våga) som äger rum varje år den andra veckan i augusti då ”tjurloppet” och tjurfäktning äger rum. Det finns också ett tjurfäktning museum i Alcochete.

Salttillverkning är områdets stora naturresurs och Alcochete har länge ansetts vara den viktigaste orten för saltproduktion i landet. Än idag är denna verksamhet viktig för den lokala ekonomin.


Fågelliv
Alcochete, den lantliga prägeln har inte helt försvunnit, men framför allt tjänar orten som tillfart till det rika fågelområdet i Tejos våtmarker. Det finns flera nedlagda saltbassänger där det finns ett rikligt fågelliv, bl.a. flamingos och hägrar. Det finns också gott om vadare så länge tidvattnet är lågt. Hit vallfärdar ornitologer för att besöka det fågelrika området i Tejos våtmarker. Gillar du natur och fåglar är detta ett bra tips.


Freeport Outlet Alcochete
Freeport Outlet Alchochete är Europas störta outlet. Den ligger i Alchochete, 10 minuter från Vasco da Gama-bron. Det är ca 30 minuter från Lissabon. För att komma dit är man tvungen att åka över Vasco da Gamabron.


Freeport är enorm och har specialiserat sig på varumärken och designermärken till rabatterade priser ibland så mycket som 50 % rabatt på rekommenderade priser. Internationella lyxmärken som Calvin Klein, Armani och Boss samt ”high street” favoriter som Timberland, Gant, Levis och Triumph, och det finns också mängder av utmärkta portugisiska återförsäljare att välja. Förutom kläder kan shoppare leta efter kosmetika, elektriska apparater och heminredning. Kunderna kan välja mellan nästan 20 restauranger och kaféer.

Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:3567

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest