Le Caprice, Benahavis, Costa del Sol, Spanien
Search
× Search


 
Le Caprice, Benahavis, Costa del Sol, Spanien


Le Caprice, Benahavis, Costa del Sol, Spanien

Objekt nr: SN01015

Land: Spanien
Område: Costa del Sol

Ort: Benahavis
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 550 000 €
Antal sovrum:
  • 3,


LE CAPRICE, Westin La Quinta Golf Resort, Benahavis, Costa del Sol
The Westin La Quinta Golf Resort & Spa, Benahavis, Marbella ligger i Valle del Golf, ett privilegierat område på Costa del sol med otrolig utsikt över havet.

Känd som en av det bästa destinationerna för golf och nöje. Inom en radie på 20 kilometer kan du njuta av allt som Costa del Sol har att erbjuda.

Le Caprice, ligger i golfbanan Campo San Pedro, ett etablerat område med panoramautsikter över hav och golf med en smidig och snabb anslutning till huvudvägarna som förbinder Marbella, San Pedro och Benahavis.

Härifrån kan du besöka de andalusiska byarna i området: Estepona med sin välskötta gamla stadsdel, Marbella och sina stränder, San Pedro och Benahavis, och så får vi inte glömma det fantastiska Sierra de la Nieves som kontrasterar mot områdets kustlandskap.

Le Caprice, Benahavís
Le Caprice är ett exklusivt bostadsområde bestående av endast 14 bostäder där ljus och design har högsta prioritet. Bostadsprojektet ligger i sydväst och erbjuder spektakulär utsikt över golfbana och Medelhavet.

Det kommer finnas takvåningar med privata takterrasser på 100 kvadratmeter och markplan med privata trädgårdar. Alla lägenheter har soliga terrasser eller uteplatser i sydväst. Området är inhägnat med privata trädgårdar och gemensam pool. Bostadsområdet och golfbanan är perfekt integrerade i en redan etablerad och naturskön omgivning och är ett av de mest exklusiva områdena på Costa del Sol. 

 

Alla bostäder har 3 sovrum och de är fördelade på 3 eleganta byggnader. Fastigheterna erbjuder hög kvalité i material och finish enligt europeisk byggnadsstandard. Solenergi, termisk och akustisk isolering, naturligt ventilationssystem och energicertifikat B. Privat garage och förråd är inkluderat i priset och alla boende har tillgång till det 4-stjärniga hotellet Westin La Quinta Golf Resort & Spa med dess service, restaurangutbud, spa och golfskola.

 

SN01015 Le Caprice, Westin La Quinta Golf Resort, Benahavis, Costa del Sol, Spanien

Lägenhet: 3 sov, 2 bad, yta 132–136 kvm, terrass 26,4–65,9 kvm, pris 550 000 – 625 000 €, 

Lägenhet med takterrass: 3 sov, 3 bad, yta 133,1–137,4 kvm, terrass 26,4–36 kvm, takterrass 93,2–121,3 kvm, pris 720 000 – 730 000 €, 

Tillträde: december 2019

 

På några minuters bilavstånd kan du njuta av natursköna Sierra de las Nieves, stränderna i San Pedro och Marbella, Marbellas butiker, nattlivet i Puerto Banús och Benahavís mysiga stadskärna. 

 

Benahavis
Benahavís by är en pittoresk, typisk andalusisk bergsby mitt emellan Marbella, San Pedro och Ronda - mellan hav och berg - med svårslagen utsikt! Byn som bara ligger sju kilometer från kusten, har med sina omgivande urbanisationer och grönskande naturpark, kommit att bli populär bland både svenskar och andra inflyttade nationaliteter. Möjligen för att den lilla kommunen har hela nio golfbanor! Eller för att den kallas för Costa del Sols matsal tack vare sina välrenommerade restauranger.

Byn med sina vitkalkade hus och drygt 6 000 invånare, lever året om och förutom gastronomi finns allt man behöver; skola, dagis, banker, apotek, kyrka, mataffärer, etc. Benahavís är den rikaste kommunen i Andalusien per capita, bland annat tack vare det lyxiga La Zagaleta, en så kallad "gated community" med egen golfbana - en av Europas mest exklusiva klubbar.

Det tar cirka 50 minuter att köra till Málaga flygplats från Benahavís.


Benahavís är en traditionell Andalusisk by, grundad på 1400-talet av araberna. Här bjuds du på ett hisnande vackert landskap och på mindre än 20 minuter med bil är du i Marbella om det lugna livet blir lite väl lugnt. Byn är en av de charmigaste byarna i hela Spanien med kullerstensbelagda smala gränder, vitkalkade hus och gulliga torg. Medan själva byn har varit ganska oförändrad under de senaste åren, har dess omgivningar utvecklats med golfbanor och nya exklusiva bostadsområden. Med de rika och berömda i närheten har det vuxit upp fantastiska restauranger, lyxhotell och exklusiva spaanläggningar. Det finns till och med de som kallar Benahavís för Costa del Sols matsal på grund av de många utmärkta restaurangerna.

Eftersom byn ligger i på en bergssida finns det utmärkta möjligheter till alla tänkbara bergssporter, från lugnare vandring till utmanande friklättring. Det finns också fina möjligheter till ridning på bergsstigarna. Och i kommunens regi finns ett multisportcenter med en stor simbassäng, paddel, tennis, aerobics och gym. Köper du ett hus eller en lägenhet i Benahavís kommer du aldrig ha tråkigt. Ena stunden kan du se en filmstjärna från Hollywood sitta och läppja på en drink, den andra stunden kan du ge dig ut i bergen och hänföras av den vackra utsikten. Benahavís lämnar ingen oberörd.

 Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:2736

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2023 Utland Invest