New Sierra Golf, Murcia, Costa Cálida
Search
× Search


 
New Sierra Golf, Murcia, Costa Cálida


New Sierra Golf, Murcia, Costa Cálida

Objekt nr: SN12006

Land: Spanien
Område: Costa Cálida

Ort: Murcia
Typ av fastighet:
  • Villa,

Pris: 65 000 €
Antal sovrum:
  • 1,
  • 2,


 New Sierra Golf – Mycket för pengarna!   

Totalrenoverade villor som ligger på Sierra Golf – ett område sydöst om staden Murcia och nära den spanska staden La Tercia. 15 minuter från stränderna i Mar Menor och 15 minuter från flygplatsen! Dessa villor säljs nu till fantastiska priser.

New Sierra Golf är en modern urbanisering som ligger bara fem minuters bilresa, genom apelsin och citron lundar, från byn Balsicas i en riktning mot byn La Tercia. Det är inom nära räckhåll för staden Murcia.

Detta är ett bostadsområde byggd kring en golfbana med 9 hål. Den kännetecknas av att vara en idealisk plats för dem som vill njuta av all service inom bostadsområdet och även omgivningens skönhet. Man får ett varmt klimat där solen skiner under större delen av året, nära vita sandstränder och Mar Menor med sina mineralrika, helande vatten och naturlig lera.


Tidigare ägare fick ekonomiska problem och kunde inte fullfölja byggnationen.
Projektet har tagits över av en ny ägare som gör en stor investering och renoverar och bygger om till attraktiva bostäder. De satsar mycket pengar på både golfbanan och fastigheterna. De gör också en hel del arbete i orten för att ta upp den till en hög standard. Fastigheterna har totalrenoverats och erbjuds till otroliga priser! Man får mycket egendom för pengarna och det har aldrig bott någon i dessa villor tidigare.

Golfbanan har nyligen genomgått en omfattande ombyggnad och ett helt nytt bevattningssystem har installerats. Nu har den de bästa greenerna och är en charmig och är en stressfri golfbana med en idealisk design perfekt för alla spelstilar. En ny bar ger en spektakulär 180 graders utsikt över banan och dess omgivningar. Här erbjuds ett urval av mat, dryck och underhållning för alla.

Denna anläggning har ingen samfällighetsavgift! En massiv bonus när man köper en fastighet i ett golfområde av detta slag. Detta är en stor fördel då man köper på en plats som är "på väg upp" och som ligger mycket bra nära städer/kust/flygplats.

På grund av närheten till de gyllene sandstränderna på Costa Calida, La Manga, Los Alcazares och Mar Menor och en golfbana i världsklass, representerar detta en fantastisk investering, med ökad hyres- och tillväxtpotential. Men mest av allt, en bra plats att leva med allt man behöver för att njuta av livet i den spanska solen.


Golf
Totalt 22 golfbanor som befinner sig i närheten av Murcia bl.a. Lorca Golf Resort, El Valle Golf, Hacienda Del Alamo Golf Resort, La Manga Club West Course, Hacienda Riquelme Golf, Condado de Alhama, Club De Golf Altorreal, Mar Menor Golf, Roda Golf Course och Saurines De La Torre Golf.

Jack Nicklaus Golf Trail är en unik golfupplevelse består av sex Jack Nicklaus designade, 18-håls mästerskapsbanor med högsta kvalitet och design normer. Golf spelas då på banorna Mar Menor, La Torre, Saurines, Riquelme, El Valle och Alhama, i regionen Murcia, en av de viktigaste golfdestinationer i Europa, ett "europeiskt Arizona".

Regionen är också hem till Hacienda del Alamo som är en av Spaniens längsta golfbanor och den världsberömda La Manga Club.

Avstånd:
5 minuter till Balsicas by
15 minuter med bil till underbara stränder Mar Menor
15 minuter med bil till San Javier Airport
Santiago de la Ribera Beach - 20 minuter
Los Alcazares stranden - 20 minuter
Murcia flygplats - 15 minuter
Alicante flygplats - 60 minuter
Staden Murcia - 25 minuter
Staden Cartagena - 35 minuter
30 minuter med tåg till Murcia centrum eller
4 timmar till Madrid

Ett höghastighetståg planeras mellan Madrid och Murcia och detta kommer vara lättillgänglig för invånarna i Sierra Golf.

Stil och design

Sierra Golf består av ett urval av fristående hus och parhus. Green, Open plus, Albatros och Open är fristående vilor. Millenium och Ryder är parhus. Eagle är radhus. Alla dessa ger ägarna möjlighet att njuta av alla fördelarna med att bo i dessa fantastiska omgivningar. Detta erbjuds nu till fantastiska priser.

SN12006 New Sierra Golf, Murcia, Costa Cálida

Eagle, radhus: 2 sov, 2 bad, yta 77,1 m2, källare 38,5 m2, takterrass 26 m2, trädgård 43,8 m2, pris 70 000 – 90 000 €
Green, villa: 2 sov, 1 bad, yta 70,7 m2,terrass 13 m2, trädgård 130- 138 m2, pris 80 000 €
Millenium, parhus: 2 sov, 1 bad, yta 68,7 m2, trädgård 142,5 m2, pris 89 000 – 91 000 €
Ryder, parhus: 1 sov, 1 bad, yta 60,6 m2, trädgård 164 m2, pris 65 000 – 67 000 €
Open plus, villa: 2 sov, 2 bad, yta 74,1 m2, källare 77,6 m2, takterrass 59,1 m2, trädgård 181m2, pris 125 000 €
Albatros, villa: 2 sov, 2 bad, yta 77,3 m2, källare 83,4 m2, takterrass 36,9 m2, trädgård 138-166 m2, pris 110 000 – 125 000 €
Open, villa: 2 sov, 2 bad, yta 74,1 m2, terrass 20,3 m2, takterrass 59,1 m2, trädgård 166 m2, pris 110 000 €
.

Costa Cálida– den varma kusen.

Costa Cálida eller Murciaprovinsen i sydöstra Spanien, söder om Costa Blanca, är en av de sista orörda landsdelarna längs spanska Medelhavskusten. Berg och stora skogar övergår till små öknar och bördiga slätter med frukt- och grönsaksodlingar, som möter upp mot det kristallklara Medelhavet med milsvida sand- och klippstränder.

Costa Calida kusten kallas ofta den varma kusten och har Murciaregionens absolut vackraste stränder blandat med klippor som är perfekta för dykning och snorkling. Provinsen sträcker sig över ca 25 mil. Costa Calida kusten är Spaniens mest orörda kust utmed det Spanska Medelhavet.

Exploateringen har tagit fart även i denna region då klimatet på Costa Calida kusten är något av de bästa i hela Europa med upp till 320 soldagar per år och en medeltemperatur på ca 20 grader. Men till skillnad mot många andra delar av Spanien får man i denna region endast bygga 20 hus/hektar mot 60 för många andra ställen, vilket förhoppningsvis bibehåller den där äkta Spanska känslan.

I den norra delen av Costa Cálida ligger en rad små charmiga städer som ett pärlband utmed lagunen Mar Menor med vackra strandpromenader och fina sandstränder. En speciell attraktion är landtungan La Manga, som sträcker sig 22 kilometer rakt ut i havet och på så sätt avgränsar innerhavet Mar Menor.

De goda väderförutsättningarna vid innerhavet Mar Menor med många soltimmar och hög salthalt i vattnet har skapat en sjö, La Puntica i Lo Pagan, som har en lera som är känd för sina medicinska effekter. Leran har höga halter av bl a kalcium, magnesium och kalium som ger en läkande effekt på många åkommor och sjukdomar.

Costa Calidas stränder kan delas in i två kategorier. Den östra sidan består till största delen av långa stränder medan du på södra sidan hittar klippformationerna. Stränderna på Mar Menor är fina sandstränder där du inte har något tidvatten, stora vågor eller strömmar. Det är så långgrunt att du 50 meter ut bara har ett djup på 1 – 1,5 meter. Vilket är ytterligare en anledning till varför Mar Menor är perfekt för barn, äldre och handikappade semesterfirare. Under den hektiska högsäsongen har stränderna badvakter och det finns utrustning tillgänglig för besökare med rörelsehandikapp så de kan njuta av det underbara vattnet.

Costa Cálida är, i Spanska termer, ett speciellt fenomen. En plats där badare kan välja mellan Medelhavets azurblå vatten eller det kristallklara vattnet i Mar Menor. Mar Menor utbreder sig över 170 km2. Medeltemperaturen i vattnet är alltid 4 – 5 grader högre än i Medelhavet pga att det är ett innanhav med enbart en liten öppning ut mot Medelhavet och med ett maxdjup på 7 meter. Mar Menor är därför perfekt för ett antal vattensporter.


Regionens natur är mäkta imponerande och man finner allt från milsvida stränder och skog till branta klippor. Värd att nämnas är också den otroligt vackra dalen Ricote som fortfarande är att betrakta som genuin spansk landsbygd med små traditionella spanska byar.

Staden Murcia
Murcia är namnet på provinsens huvudstad som ligger en halvtimmes bilfärd från kusten ca. 75 km söder om Alicante och 30 km väster om Torrevieja. Staden grundades av morerna på 800-talet. Under deras styre utvecklades Murcia till ett regionalt centrum, vilken position man behåller än idag.

Murcia är fortfarande ett relativt okänt turistmål för nordeuropéer, speciellt i jämförelse med närliggande kuststäder. Det är den sjunde största staden i Spanien och befolkas av ca 500 000. Här blandas historiska monument med bevarade byggnader från början av 1000-talet. Denna storstad har det mesta att erbjuda i shopping och nöjesattraktioner. Det är enkelt att göra dagsutflykter till Murcia med bil för den ligger centralt i provinsen och har en utbyggd infrastruktur.

Det moriska inflytandet är mindre tydligt inne i själva staden. Många av de äldre stadsdelarna är byggda under 1700-talet. Efter århundraden av industriell tillväxt har Murcia idag ett universitet med ett stort antal studenter och staden sjuder av liv. Staden är fortfarande ett relativt okänt turistmål, speciellt i jämförelse med närliggande kuststäder. Den äldre stadsdelen är väl värd ett besök och den ståtliga katedralen besöks flitigt av turister från alla länder.


Staden hade en gång i tiden en 15 m hög försvarsmur runt sig med 95 imponerande torn.
Det mesta av detta är numera borta, men det finns lite ruiner på några platser i staden. Sevärdheter i staden är t.ex Katedralen, Palatset Episkopal, Real Casino och Theater Romea. Det finns också två fina broar att skåda och mycket mer. Murcia har nästan en halv miljon invånare och två Universitet.

Här kan man sätta sig ned i en spansk tapasrestaurang och njuta av de lokala delikatesserna som kanske har producerats där du bor. Med flertalet moderna inomhus shoppingcenter erbjuder något för alla åldrar. Den stora vattenparken erbjuder äventyrliga attraktioner och en känd djurpark i staden.

Bergsbyarna runt omkring är väl värda en dagstripp, de representerar den riktiga Spanien där folket fortfarande sover siesta och på vintrarna kan det även snöa i dessa naturområden. Vackra djupa dalar och magnifika berg gör det lätt att underhålla alla naturälskare. Strax norr om staden finns det flertalet välbesökta vingårdar och olivodlingar som passa alla kräsna smaklökar. Klimatet är milda vintrar och varma somrar med låga nederbördsnivåer.
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:2506

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest