Botanic, Benahavis, Costa del Sol, Spanien
Search
× Search


 
Botanic, Benahavis, Costa del Sol, Spanien


Botanic, Benahavis, Costa del Sol, Spanien

Objekt nr: SN01011

Land: Spanien
Område: Costa del Sol

Ort: Benahavis
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 365 000 €
Antal sovrum:
  • 3,


Botanic – La Reserva de Alcuzcuz, Benahavis, Costa del Sol

Dessa nybyggda bostäder ligger i ett av de mest exklusiva områdena på Costa del Sol, Benahavis: La Reserva de Alcuzcuz. Bostadsområdet ligger inte långt från vägen till den idylliska staden Ronda, mellan golfbanorna Golf de La Quinta och Los Arqueros Golf. Platsen för bostäderna och hur de är byggda tillåter alla att kunna njuta av den underbara utsikten över Medelhavet och de lokala golfbanorna.


En plats där du kan leva och njuta av solen från att den kommer upp tills den går ner. Det goda vägnätet i området och de korta avstånden ger dig snabb och enkel tillgång till golfbanor, stränder och inte minst varierad gastronomi som Benahavis, Marbella, Puerto Banus och den nya Bulevar de San Pedro har att erbjuda.

Botanic är en fridfull plats där det är lätt att finna ro, trots det faktum att det är ligger bara 5 km från Marbella med allt det har att erbjuda i form av nattliv och underhållning.

Utvecklingen består av 92 ljusa och rymliga lägenheter med 3 sovrum och stora terrasser i söderläge. Byggnaden har fyra våningar och  kröns med underbara taklägenheter i modern design och stora takterrasser där du kan njuta av den spanska solen från soluppgång till solnedgång.

Fastigheterna ger en perfekt livsrum med stora rum och fönster, öppna planlösningar och en modern finish med en atmosfär som är idealisk för hela familjen. Den moderna planlösningen kombinerar kök, vardagsrum och terrass på ett fantastiskt sätt. De kommer också att ha extra stora öppna terrasser med utsikt över Los Arqueros Golf, bergen och ut till Medelhavet.

Lägenheterna har marmorgolv, fullt utrustade kök, spotlights, motordrivna rulljalusier, duschväggar och golvvärme i badrummen. Området kommer att vara inhägnat och med 2 gemensamma pooler och en vackert anlagd trädgård.

SN01011 Botanic, La Reserva de Alcuzcuz, Benahavis, Costa del Sol, Spanien
Lägenheter: 3 sov, 2 bad, yta 128,5-134 m2, terrass 48-72,3 m2, pris 392 000 - 465 000 €
Lägenheter med takterrass: 3 sov, 3 bad, yta 133,3-143,9 m2, terrass 43-62,3 m2, takterrass 69,8-90,8 m2, pris 650 000 – 680 000 €
Inkluderar: garage, förråd, hiss, gemensam pool, gemensam trädgård, solterrass, luftkonditionering, uppvärmning, golvvärme. Tillträde: juli 2018

Avstånd:
Marbella 20 km
Puerto Banús 13 km
Estepona 22 km
Ronda 55 km
Gibraltar 40 km
Málaga 47 km

Golf
För golfare lockar Costa del Golf  - Atalaya och Guadalmina banor är bara inom några minuters bilresa. Det finns många andra banor inom kort avstånd.

Benahavis
Benahavís är en pittoresk andalusisk bergsby mitt emellan Marbella, San Pedro och Ronda - mellan hav och berg - med svårslagen utsikt! Byn som bara ligger sju kilometer från kusten, har kommit att bli populär bland både svenskar och andra inflyttade nationaliteter. Möjligen för att den lilla kommunen har hela nio golfbanor! Eller för att den kallas för Costa del Sols matsal tack vare sina välrenommerade restauranger.

Benahavis är en liten pittoresk by som lyckats bevara sin andalusiska prägel. Byn är särskilt känd för sin utmärkta gastronomi och restaurangerna ligger tätare än i någon annan ort i regionen. Byn med sina vitkalkade hus och drygt 6 000 invånare har förutom gastronomi allt man behöver; skola, dagis, banker, apotek, kyrka, mataffärer, etc. Benahavís är den rikaste kommunen i Andalusien per capita, bland annat tack vare det lyxiga La Zagaleta, en så kallad "gated community" med egen golfbana - en av Europas mest exklusiva klubbar.

Málagaprovinsen
Málagaprovinsen och Andalusien bjuder på en fantastisk natur med ett stort antal skyddade reservat med ett oändligt antal vackra platser för utflykter, vandringar och mountainbike.

Regionen är en kulturell skatt med många minnesmärken, inte minst från den moriska tiden, och inom cirka två timmars bilresa ligger mytomspunna städer som Sevilla, Córdoba, Cádiz, Granada och inte minst provinshuvudstaden Málaga som fått ett rejält lyft de senaste åren. Bland annat har gamla stan rustats upp, blivit bilfritt och bjuder på ett folkliv, en stämning och ett kulturellt och gastronomiskt utbud som slår de flesta med häpnad. Hamnen har också byggts om till en vacker promenad full av caféer, butiker och restauranger.

I Málagaprovinsen finns cirka hundra golfbanor, inte för intet kallas kusten också för Costa del Golf. Bara två timmar bort ligger Sierra Nevada, Spaniens största enskilda liftsystem, med mycket bra skidåkning under hela vintersäsongen. I och med snabbtågets utveckling kommer man från Málaga till Madrid på 2,5 timmar och till och med Marocko ligger bara en dagsutflykt bort!

I San Pedro ca 10 minuter bilresa hittar du många härliga butiker och det finns en bra marknad på torsdagar. Puerto Banus med sitt nattliv, stilfulla butiker, barer och restauranger är ca 15 minuter bort och Marbella lite längre. Hela området erbjuder enorma valmöjligheter. Benahavís är med rätta stolt över sina restauranger, av vilka det finns cirka 20 i byn, så du är bortskämd för val. Du behöver  inte oroa dig för körning.

Golf
Inom kommungränsen finns sex golfbanor, Marbella Club, Los Flamingos, La Quinta, Los Arqueros, la Zagaleta och Montemayor drar turister.


Resa till Benahavis
Om du tycker att detta är intressant bör du så snart som möjligt resa till Benahavis för att se lägenheterna och området. Jag kan hjälpa dig arrangera en resa.
 
Med vänlig hälsning

Ove Rangardt
 
Utland Invest
www.utlandinvest.se
info@utlandinvest.se
Tel: +46 70 30 40 633
Skype: utlandinvest
Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:2312

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest