Zafiro, Cala Millor, Mallorca
Search
× Search


 
Zafiro, Cala Millor, Mallorca


Zafiro, Cala Millor, Mallorca

Objekt nr: MN04003

Land: Mallorca
Område: Norra Mallorca

Ort: Cala Millor
Typ av fastighet:
  • Lägenhet,

Pris: 230 000 €
Antal sovrum:
  • 2,
  • 3,


Zafiro
Zafiro ligger bara 800 meter från den vackra stranden med samma namn.  Zafiro består av 5 byggnader med lägenheter och med 2 underjordiska parkeringsplatser, två pooler, barnpool och en rymlig medelhavs trädgård.

Varje byggnad består av 4 våningar, med en hiss från källaren. Här finns lägenheter med två, tre och 4 sovrum, alla med 2 badrum.

Takvåningar ger vacker utsikt över bukten och har privat takterrass.

MN04003 Zafiro, Cala Millor, Mallorca
Lägenhet: 2 sov, 2 bad, pris 230 -240  000 €
Lägenhet: 3 sov, 2 bad, pris 230 000 €
Tillträde: december 2017
Ingår en parkering med förråd.

Hyrköp
Dessutom finns möjligheten till hyrköp, d.v.s. man hyr lägenheten med option att köpa den.
Modellen fungerar som så att då man hyr en lägenhet får hyresgästen en option dvs. rätten men inte skyldigheten att köpa lägenheten, till ett från början bestämt pris under en period av 2 år. 50 % av alla hyror som betalts och 100 % av depositionsavgift dras av från försäljnings-priset vid köp. Försäljningspriset är detsamma under hela perioden.

Hyrköps modellen möjliggör då för många att redan idag, med de fördelaktiga priserna, köpa en bostad på Mallorca. Under hyrtiden kan man ordna finansiering för den slutliga betalning-en.

Fördelar med hyrköp.
•    Du bor till låg kostnad under hyrestiden.
•    Med banklån måste du betala ränta. Här betalar du hyra som delvis avräknas vid köp.
•    Behöver ingen särskild säkerhet eller borgen.
•    Du säkrar lägenheten till dagens låga pris.
•    Du kan hyra ut lägenheten under hyrestiden.  
•    Hyresintäkterna bidrar till finansieringen, eftersom du inte har några lån och räntor.
•    Priset är fastställt från början, vilket gör att du tillgodogör dig värdeökningen.
•    Du har tid att ordna finansiering i Sverige eller Mallorca.

Cala Millor
Den moderna turistorten Cala Millor är separerad från sin mer lugna och traditionella granne Cala Bona med en liten stenig udde. Denna ort är utan tvekan det största turistområdet längs ostkusten.
Stranden är bland öns mest lockande och är nästan 2 km lång och 50 meter bred, långgrund och välskött med klart och fint vatten. Parallellt löper den bilfria strandpromenaden kantad av palmer och pinjeträd. Den är som gjord för långsamma strövtåg längs havet i solnedgången.

På stranden finns det många olika vattensporter att välja bland och det finns även möjlighet till dykning då det finns en dykskola på stranden. Det finns ett bra nöjesliv med många barer, restauranger, nattklubbar och diskotek. Stämningen i Cala Millor är avspänd och vänlig.
Längs gågatan ett kvarter längre upp, hittar du butiker, glassbarer, restauranger, musikbarer, gatuförsäljare och mycket annat som sätter färg på semesterlivet. För nattsuddare finns gott om barer och även ett par diskotek. De flesta affärerna är året runtbutiker, men som normalt passar på att ta en månads semesterpaus under vinterhalvåret.  Cala Millor är inte bara en badort, utan även en levande småstad med cirka 8 000 invånare. Du har det spanska vardags-livet nära inpå dig. Strax bortom bebyggelsen reser sig vackra gröna kullar med små villor. Cala Millors omgivningar är kuperade och gröna. Det är många som utforskar landsbygden med cykel.

Lokala marknader hålls varje fredag i Son Servera, i Arta på tisdagar och i Manacor varje måndag.
Den närbelägna turistorten Cala Bona, som i praktiken är sammanbyggd med Cala Millor, kan lätt nås med en promenad längs den nya strandpromenaden i norr och till orterna Sa Coma och S'Illot är det ytterligare 3 km utanför Punta de n'Amer udde i söder.

Av de fyra orterna längs den korta kuststräckan är Cala Millor utan tvekan den mer livliga och har ett stort utbud av barer och diskotek som ger kvällsunderhållning.
Fortsätter du söderut från Cala Millor kommer du att hitta mängder med små ”Cala’s”, dvs vikar (titta på en karta så får du se hur kantig kusten är just här). Här, om någonstans på Mal-lorca, har du chansen att hitta din alldeles egna lilla badstrand eller badklippa.

Cala Millor och Cala Bona är två grannorter på Mallorcas östkust som mer eller mindre växt ihop. Mellan de båda orternas centrum är det inte mer än ett par kilometer och längs den bilfria strandpromenaden promenerar du på ca 20 minuter. Båda orterna ligger i en vacker vik, skyddade av udden Cap des Pinar i norr och Punta de Amar i söder. Bägge fina naturområden. Närmaste storstad är ”pärlstaden” Manacor (ca 20 km). Till Palma stad är det 68 km och till de berömda drakgrottorna i Porto Cristo, bara 6 km.


Kontakta oss

Skriv ut sidan

Dela detta objekt

Antal visningar:1669

Kontakta oss

x
Link Read More

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev
och ta del av erbjudanden.

Link Read More

Mötesplats

För bostad, bosättning

och bolag utomlands.

Link Read More

Intresseanmälan

Sänd intresseanmälan
och ange dina önskemål.
AnvändarvillkorSekretesspolicy© 2024 Utland Invest